McCartney biecht op: The Beatles deden aan zelfbevrediging in groepsverband

Paul McCartney
AP Paul McCartney
Paul McCartney heeft in een interview met het magazine GQ toegegeven dat The Beatles in groepsverband masturbeerden. Volgens de 76-jarige zanger stelden de sessies niet veel voor, al beseft hij wel dat het 'nogal ordinair' was.

"We waren bij John thuis met een groepje en in plaats van te feesten en te drinken, deden we gewoon de lichten uit", vertelt McCartney in het gesprek. "Een van ons begon te masturberen, dus toen deden we het allemaal", aldus de zanger.

Om de sessies nog wat spannender te maken, besloten de leden van The Beatles namen te schreeuwen van iemand die ze zich voorstelden terwijl ze zichzelf bevredigden. "We riepen: 'Brigitte Bardot! Whoo!'", onthult McCartney. John Lennon wist de sfeer nog wel eens te verpesten door 'Winston Churchill', uit te roepen, zo vertelt McCartney.

Ontmaagding

Maar McCartney doet nog meer smeuïge details uit de doeken. Zo waren de bandleden ooit in Las Vegas, toen een reisleider peilde of ze interesse hadden in een avond met wat prostituees. Dat zagen ze wel zitten. "We zeiden allemaal ja. Ik vroeg om twee dames. Het was een geweldige ervaring, maar dat is het dichtste dat ik ooit bij een orgie ben gekomen."

Ook beaamt McCartney dat hij en de andere bandleden buiten stonden te luisteren toen een 17-jarige George Harrison zijn maagdelijkheid verloor. Na afloop kreeg Harrison een luid applaus van de mannen. "We waren altijd heel hecht met elkaar, we zaten in hetzelfde schuitje. Dat zorgde ervoor dat we elkaar begrepen."

De Britse popzanger realiseert zich maar al te goed dat zijn verhaal ordinair kan overkomen, maar zegt wel te hebben genoten van de opmerkelijke gebeurtenissen.
19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Freddie Heremans

  Ja, Rik Capelle, Macca is de grootste muzikant aller tijden. Zijn honderden liedjes zijn cultureel erfgoed. Hij is 76 en staat op 1 in de USA met zijn 17e solo-album. W.A.Mozart is de 2e grootste.

 • annie laureys

  Beter dit dan vreemd te gaan

 • MarliesSchoefs

  Yep dat moesten we echt weten

 • Thierry Vansweevelt

  Toen mocht alles nog... geen camera of smartphone overal. Drinken en roken en sexcop uw twaalfde, niet luisteren thuis, en niemand die daarover zeurde. Het was je eigen leven...

 • WILLY ZACHEL

  En daar komt hij nu mee af dat is ook maar om toch maar nog eens in het nieuws te komen waarschijnlijk bang dat men hem vergeten heeft want het was alkemaal wel in een vorige eeuw ?