Mathias Vergels zei 'ja' tegen de vrouw die hem op 't rechte pad hielp

Claudia Van den Houte
Lowie uit 'Thuis' is getrouwd. Mathias Vergels (25) zei zaterdag volmondig 'ja' tegen zijn grote liefde Julie Houtman (25). "Ik zal altijd proberen om de beste man voor jou te zijn, en zal zelfs helpen met de kuis en de afwas", beloofde de acteur, die het al snel moeilijk kreeg. De tortelduifjes vertrekken vandaag op huwelijksreis, maar begin augustus wordt Mathias alweer op de set van 'Thuis' verwacht.

Mathias en Julie vormen al twee jaar een koppel, en in die periode veranderde zij zijn leven op een positieve manier. Eerder vertelde Mathias al dat Julie voor een houvast in zijn leven zorgde en voor rust in zijn hoofd. De acteur werd in het verleden veroordeeld voor dronkenschap achter het stuur en had moeite met zijn plotse bekendheid. "Dankzij Julie heb ik dat allemaal een plaats kunnen geven. Zij heeft me terug op het rechte pad gebracht", zei hij eerder.

Zaterdag maakte hij Julie officieel zijn vrouw. Zijn huwelijksgelofte was een pakkend moment, en Mathias kon het al van bij zijn eerste woorden niet droog houden. "Wat mij echt over de streep heeft getrokken om te trouwen, is dat wij zonder woorden dingen aan elkaar kunnen uitleggen en hetzelfde denken", zei hij. "Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die op een intro van een film een hele choreografie verzint. Ik beloof je dat ik altijd zal proberen om de beste man te zijn en zal helpen met de kuis en de afwas. We gaan een lange, avontuurlijke weg tegemoet", zei een geëmotioneerde Mathias.

Hoe het er de hele dag aan toeging, wie uitgenodigd was en hoe het zit met de huwelijksreis, lees je vandaag in onze pluszone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar één euro.
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Marcel De Bruyn

    Klein duimpje, We blijven positief, he ! Proficiat en alle geluk gewenst !

  • Van Eersel Guy

    Ai ai ai....voor hoelang? Alvast schol