Mary J. Blige krijgt Walk Of Fame-ster

Mary J. Blige
AFP Mary J. Blige
Mary J. Blige wordt geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame. De zangeres en actrice krijgt een ster op Hollywood Boulevard in de categorie muziek. Rapper Sean 'P. Diddy' Combs onthult de ster op 11 januari, meldt Variety.

"Mary J. Blige is één van de populairste zangeressen van onze generatie. Fans zullen het geweldig vinden om haar ster te zien op de Boulevard, waar de hoogtepunten van haar carrière op deze beroemde stoep worden gevierd", aldus Ana Martinez, producer van de Walk of Fame-ceremonies.

De met negen Grammy Awards onderscheiden zangeres is ook al gelauwerd voor haar acteerwerk. Blige ontving een Golden Globe Award, een SAG Award en een Critics' Choice Award voor haar rol in Mudbound. Ook werd ze genomineerd voor een Golden Globe voor de beste originele song voor Mighty River.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.