Marvel-gezicht Stan Lee in ziekenhuis opgenomen met hartproblemen

Stan Lee
EPA Stan Lee
Marvel-legende Stan Lee is woensdagavond met hartproblemen opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat ontdekte nieuwssite TMZ.

De 95-jarige comic-schrijver zou last hebben gehad van kortademigheid en een onregelmatige hartslag. Diezelfde avond werd hij alweer ontslagen uit het ziekenhuis.

"Het gaat nu weer heel goed met me", stelde hij volgens The Hollywood Reporter toen hij het ziekenhuis verliet. Na een nacht in het ziekenhuis voelde Lee zich naar eigen zeggen weer als herboren.

De geestelijk vader van onder meer Spider-Man, X-Men en Fantastic Four is nog altijd erg actief. Zo bezoekt hij geregeld conventies en heeft hij standaard een klein rolletje in films rond de superhelden uit de Marvel-stal.

Afgelopen jaar verloor de hoogbejaarde zijn echtgenote, een aantal maanden voor wat hun 70-jarige huwelijksjubileum zou zijn geweest. Joan Lee werd 95 jaar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.