Mark Wahlberg kreeg nog maar eens 4,5 miljoen meer betaald dan Michelle Williams

Mark Wahlberg en Michelle Williams
Getty Images Mark Wahlberg en Michelle Williams
Acteur Mark Wahlberg heeft ongeveer tien keer zoveel geld gekregen voor zijn rol in de film 'All the Money in the World' als zijn tegenspeelster Michelle Williams. Dat onthult The Hollywood Reporter vrijdag in een artikel over de ongelijke salarissen in Hollywood.

De acteur kreeg 5 miljoen dollar, Williams slechts 625.000 dollar. Wahlberg speelt in de film over de ontvoering van de kleinzoon van oliemagnaat Getty de FBI-agent die moet onderhandelen met de ontvoerders. Williams speelt de moeder van de jongen. De rollen van de twee acteurs zijn ongeveer even groot.

Eerder werd al bekend dat Wahlberg voor de reshoots van de film 1,5 miljoen dollar kreeg. Williams moest genoegen nemen met 1.000 euro. De reshoots vonden plaats omdat regisseur Ridley Scott had besloten acteur Kevin Spacey uit de film te halen na diverse onthullingen over seksueel ongepast gedrag van de acteur. De rol van Spacey, die Getty speelde, wordt nu vertolkt door Christopher Plummer.

Wahlberg doneerde nadat er commotie was ontstaan zijn salaris aan #TimesUp, de beweging tegen seksueel ongepast gedrag in Hollywood.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Erik Wijmeersch

    Usian Bolt krijgt ook meer dan ik als we samen 100m lopen. Is dat dan ook een loonkloof tussen zwarten en blanken , knettergek begint de media te worden. Nog even en tis weer communisme.

  • Rania Desaegher

    Misschien moet Michelle Williams dan maar van manager veranderen.

  • TIM Van Den Bleeken

    Dit is toch gewoon belachelijk???? Wahlberg is een bekend en gerenommeerd acteur die vele fans naar films lokt! Wat heeft zij gedaan?? Ocharme in een serie van niks meegespeeld. Hij verdient het zelf om nog veel meer te verdienen