Mariah Carey hoort nieuws van schietpartij live op tv en is in shock

afp
De zangeres moest vanochtend tijdens een live interview van de Britse presentator Piers Morgan het verschrikkelijke nieuws van de schietpartij in Las Vegas vernemen. Daar zijn zeker 50 mensen bij omgekomen. Mariah Carey was oprecht in shock toen ze hoorde wat er was gebeurd, ze heeft net een lange concertreeks in het casino Ceasar's Palace in Las Vegas afgerond en kent de stad erg goed.

"Dit is verschrikkelijk en ik bid voor de slachtoffers. Hebben ze de dader al gevonden?" vroeg ze verrast vanuit haar huis in Los Angeles. Ze was live via Skype te zien op de Britse ochtendshow Good Morning Britain. "Dit is verschrikkelijk. Ik bid voor de slachtoffers en ik hoop dat ze dit zo snel mogelijk kunnen stoppen. Ik heb heel veel tijd in Vegas doorgebracht en dat dit soort gebeurtenissen tegenwoordig overal voorkomen is een grote tragedie. Het is verschrikkelijk omdat mensen uitgaan en naar muziek willen luisteren en dat er dan iets choquerend als dit kan gebeuren. Dit is zo fout, ik ben sprakeloos."

Presentator Piers Morgan onderbrak haar vervolgens om te zeggen dat ze er even uitgingen, maar het interview later zouden inpikken. Maar eens de ernst van de zaak was doorgedrongen, ging Piers niet meer terug naar Mariah Carey. Later uitte ze haar medeleven op Twitter: "Verschrikkelijk om over de schietpartij in Las Vegas te horen. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families. Ik bid voor ieders veiligheid."

Mariah was gevraagd om in het programma over haar nieuwe animatiefilm 'All I Want For Christmas Is You' te praten. De makers van de show kregen erg veel kritiek van de kijkers omdat ze het interview toch lieten doorgaan, ook al was het nieuws van de schietpartij toen al bekend. Sommigen nemen het Mariah kwalijk dat ze rustig in haar zetel bleef liggen na het verontrustende nieuws. Anderen menen dat het ongepast was van de programmamakers om het interview toch te laten doorgaan zonder Mariah eerst in te lichten.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Van Loo

    2 oktober en al een kerstboom ?

  • Ragip Bashota

    @Vumilia Zittend was meer dan genoeg!!!

  • Ragip Bashota

    Belachelijk, onrespectvol voor zóveel doden en gewonden, hoe zij ligt te praten in haar luxe sofa!!