Marco Borsato verwacht volledig herstel van zijn moeder

Marco Borsato
ANP Kippa Marco Borsato
Marco Borsato verwacht dat zijn moeder Mary weer volledig zal herstellen van de "serieuze infectie" die ze opliep na een schouderoperatie. De 72-jarige Mary ligt sinds kort weer in het ziekenhuis nadat ze eerder al haar schouder had gebroken.

"Omdat er veel vragen komen bij mij en mijn omgeving, voelen we ons genoodzaakt een korte verklaring te geven over de gezondheid van mijn moeder, Mary Borsato", begint Marco. De zanger vertelt dat ze haar schouder brak na een val en dat haar schouder na enkele operaties met schroeven werd vastgezet.

"Na het genezen van haar gebroken schouder zijn de schroeven vervolgens operatief weer verwijderd. Hier is helaas een hardnekkige stafylokokken-bacterie bijgekomen die voor complicaties zorgt. Het heeft een serieuze infectie veroorzaakt die een langdurige behandeling noodzakelijk maakt", aldus Marco. "Mary is echter in uitstekende handen en wordt liefdevol verpleegd in het ziekenhuis en gesteund door familie en vrienden. We hebben er vertrouwen in dat Mary volledig zal genezen. We hopen dan ook dat jullie Mary haar privacy willen respecteren en haar de kans geven in alle rust te herstellen."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.