Manager Britney Spears: “Ze zal mogelijk nooit meer op het podium staan”

Britney Spears
Twitter Britney Spears
Voor Britney Spears (37), die worstelt met psychische problemen, is haar mentale gezondheid momenteel het belangrijkst. Volgens haar manager Larry Rudolph is het daarom niet uitgesloten dat de zangeres nooit meer optreedt, zegt hij tegen TMZ.

De 37-jarige Britney zou eigenlijk in februari beginnen aan haar concertreeks in Las Vegas. Die blies de zangeres echter af voordat ze zich begin vorige maand liet opnemen in een kliniek. Larry verwacht niet dat Britney gauw het podium in de Amerikaanse gokstad beklimt. “Op basis van wat ik zie, de informatie die ik krijg van de medische professionals en alle andere mensen die met haar werken is het mij duidelijk dat ze niet naar Las Vegas moet gaan, niet in de nabije toekomst en misschien wel helemaal nooit.”

De manager weet dan ook niet hoe de toekomst er voor Britney uitziet. “Ik wil pas dat ze weer aan het werk gaat als ze er lichamelijk en mentaal klaar voor is en wanneer ze er weer enthousiast over is. Als dat er nooit meer van komt, dan komt het er nooit meer van. Ik heb niet de behoefte of het vermogen haar weer aan het werk te krijgen.”

De zangeres verliet begin deze maand de kliniek, maar is nog steeds onder behandeling. Wat er precies met Britney aan de hand is, is niet duidelijk.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • krista notelaars

    Bekend zijn is niet altijd plezierig je moet er altijd staan de mensen verwachten wat van u, je kan niet op het zelfde niveau leven als een gewone onbekende je word gevolg door paparazzi, de druk op u doet naar medicatie grijpen die achteraf zijn tol eist.

  • Els Pauwels

    eigenlijk is dat toch echt een zielig mens, ze kan de wereld niet aan. triestige bedoeling