Man die George Clooney van zijn sokken reed: "Ik had de zon in mijn ogen"

REUTERS
De man die eerder deze week betrokken was bij een auto-ongeluk met George Clooney, was verblind door de zon. Hij zag de scooter van Clooney pas op het laatste moment. De filmster heeft even in het ziekenhuis in Olbia gelegen, maar kon daarna terug naar zijn huurhuis in Sardinië.

De chauffeur heeft aan de Italiaanse krant Corriere della Sera verteld dat hij de ster niet had gezien. "Ik kon niets zien, ik had de zon in mijn ogen", zegt hij. "Ik begon net te draaien, ik was slechts een klein stukje over de witte lijn gegaan. Ik ben in shock. Het gebeurde allemaal zo snel." De man herkende Clooney pas toen hij zijn helm afdeed. "Ik probeerde rustig te blijven, ik was bang dat hij veel pijn zou hebben," voegt hij eraan toe.

Videobeelden van het ongeval laten zien dat Clooney over de voorkant van zijn scooter vloog nadat hij de auto van de loodgieter raakte. Hij kwam tegen de voorruit terecht, waardoor het glas barstte. Daarna viel hij op de grond. Een getuige van het ongeluk vertelt aan de krant: "Hij schreeuwde en in eerste instantie leek het alsof hij zijn benen niet kon bewegen."

De 57-jarige filmster zou op weg zijn geweest naar zijn werk. Hij filmt in Sardinië een televisiebewerking van de roman 'Catch-22' van Joseph Heller.

Photo id: 58354339
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danny Holdensrath

  Daarom gaat hij links van de baan staan, typisch Sardinië chauffeurs daar zijn een ramp.

 • dominique van beylen

  daar ben ik niet mee akkoord Sobek. Rond een uur of 7 staat de zon heel laag en kan die verschrikkelijk in je ogen schijnen, als je 1 sec. niet kan zien kan er al iets gebeuren. Ik rij met de auto 47 jaar, heb nog nooit een ongeluk gehad, maar kan het wel verstaan dat er zo ongelukken gebeuren.

 • Dick DECOCK

  Als het dat niet was had hij wel iets ander verzonnen.

 • Sobek Wessels

  Dat zeggen alle onoplettende en slechte bestuurders !! Ik had de zon in mijn ogen of ik werd onwel of er schoot iets voor mijn wagen of ik verloor de controle door onbekende reden !! Gewoon niet opgelet zoals 99% van de ongevallen gebeuren !!