Makers van 'Big Bang Theory' eren Hawking

Twitter
De makers van de hitserie 'The Big Bang Theory' hebben op sociale media bedroefd gereageerd op het overlijden van wetenschapper Stephen Hawking. De woensdag overleden Brit speelde in zeven afleveringen van de komedie over een groep nerds een bijrol. De laatste maal dat Hawking verscheen was eind september in de aflevering 'The Proposal Proposal'.

De makers van de serie plaatsten op Twitter een groepsfoto van Hawking met de zeven vaste hoofdrolspelers. "Het was een eer om hem in onze serie te mogen hebben", schrijven ze. "Dank dat je ons en de wereld hebt geïnspireerd."

Acteur Johnny Galecki, die in de serie wetenschapper Leonard Hofstadter speelt, plaatste dezelfde foto op zijn Instagram-account. "Niet alleen je geniale brein maar ook je gevoel voor humor zal erg worden gemist", zegt Galecki.

Veel andere bekendheden deelden op sociale media een van de beroemdste quotes van Hawking: "Vergeet niet naar de sterren te kijken in plaats van naar je voeten."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andre Vanwaeyenberghe

    Een groot man is heen gegaan, hierna een uitspraak gedaan aan zijn drie kinderen : ”Ten eerste, vergeet niet omhoog naar de sterren te kijken in plaats van naar je voeten. Ten tweede, geef nooit je werk op. Werk geeft zin aan het leven, zonder werk is het leven leeg. Ten derde, als je het geluk hebt om de liefde te vinden, onthoud dat het er is en verspil het niet.”