Madonna tuimelt van trap tijdens optreden BRIT Awards

Madonna heeft gisterenavond een lelijke val gemaakt op het podium van de BRIT Awards. De Queen of Pop bracht haar nieuwe nummer 'Living for Love' tijdens de uitreiking van de Britse muziekprijzen in Londen, toen ze op het podium van een trapje tuimelde.

De Amerikaanse ster mocht met de nieuwe single van haar album 'Rebel Heart' de show afsluiten. De lange cape die ze voor de gelegenheid droeg, had ze achteraf gezien beter thuisgelaten.

Het lijkt erop dat een van haar dansers die cape tijdens het optreden moest losmaken, maar toen dat niet lukte werd de zangeres per ongeluk meegesleurd en viel ze enkele treden naar beneden.

Madonna was er duidelijk even niet goed van en miste - aangezien ook de microfoon viel - een stuk van het nummer. Toch ging ze gewoon door met het optreden. "Mijn mooie cape zat te strak vast", verklaart de zangeres achteraf via Instagram. "Maar niks kan me stoppen en liefde kreeg me weer op de been. Bedankt voor de goede wensen. Ik ben in orde!", zo verzekerde de popdiva haar volgers op Instagram. Na de val verdween ze even achter de coulissen, maar vervolgde al snel haar optreden.

Het was de eerste keer in 20 jaar dat de ster op het podium van de BRIT Awards stond.

Oh my god was MADONNA really pulled from the stage #BRITAwards