Madonna krijgt kaarten nieuwe tournee niet verkocht

RV
Vroeger vulde Madonna (60) moeiteloos grote stadions, nu slaagt The Queen of Pop er zelfs niet in om kleine zalen uitverkocht te krijgen. Op 12 september begint de zangeres aan haar 'Madame X'-tournee in New York en daarvoor zijn nog honderden kaarten beschikbaar, terwijl ze al meer dan een maand te koop zijn. 

Goedkoop zijn de tickets evenwel niet. Het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn biedt kaarten aan tussen de 195 en 315 euro per stuk. Bij concertpromotor Live Nation horen we dan weer dat er nog kaarten te koop zijn "omdat er extra shows zijn toegevoegd".

Madonna kondigde op Instagram aan dat haar album 'Madame X' morgen uitkomt. Het zou volgens critici het "meest bizarre" album zijn dat de zangeres ooit heeft ingeblikt, "een maf samenraapsel van allerlei stijlen".
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • werner Van der Kelen

  Op eurovisie bezig gezien, da mens kan niet zingen alleen wat show verkopen

 • Mario Tersago

  Madonna is de queen of pop en ze zal dit altijd blijven.. Echter wordt het echt wel tijd om te stoppen met optreden want haar performance op Eurovisie was erbarmelijk! Al zeker als je weet dat ze twee miljoen kreeg hiervoor. Like a prayer was pijnlijk om aan te horen en als je een nieuw nummer met autotune moet zingen omdat je het vocaal niet aankan, wordt het tijd om te stoppen.

 • Van Camp Robin

  Zingt ook zo vals als een kat.

 • Filip Desmedt

  Het is een beetje vergane glorie aan het worden . Vroeger was ze "in" , was ze "hot" , nu is ze "old" ..... Haar optreden op het songfestival was zwak en ondermaats , zelfs hier en daar vals .... en dan zijn de prijzen die ze vraagt voor een optreden , veel te hoog ....

 • Ibn Marouf

  Hoort stilaan tot de geschiedenis. Een tijd van komen en een tijd van gaan!