Exclusief voor abonnees

Madonna kreeg zelfs klappen van de knuppel: deze Hollywood-scheidingen doen oorlog tussen Johnny Depp en Amber Heard verbleken

Getty - Fotomontage HLN
Het houdt maar niet op met het moddergooien tussen Johnny Depp (57) en Amber Heard (34). In de rechtszaak van de acteur tegen de Britse tabloidkrant The Sun worden alle mogelijke getuigen en bewijzen in de strijd geworpen, al is het lang niet de eerste keer dat beroemdheden hun ex zo hard als mogelijk willen treffen. Zo ging Sandra Bullock er na haar scheiding met alle bezittingen vandoor, bedreigde Mel Gibson zijn ex-vrouw met de dood en werd Madonna vastgebonden en geslagen met een baseballknuppel. Kortom: deze vechtscheidingen uit Hollywood doen de oorlog tussen Johnny Depp en Amber Heard verbleken.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.