Madonna kan koeriersdienst er niet van overtuigen dat ze écht Madonna is

Madonna in concert.
epa Madonna in concert.
'Material Girl' Madonna heeft een ruzie met koeriersbedrijf FedEx publiekelijk gemaakt door haar frustraties op Twitter te delen. Madonna had een pakje besteld en wilde dat in haar nieuwe huis in Lissabon laten afleveren, maar het bedrijf geloofde niet dat ze écht Madonna is en wilde haar pakje niet vrijgeven.

"Wanneer je de hele week ruzie gemaakt hebt met FedEx dat je wel echt Madonna bent en ze nog altijd je pakje niet willen vrijgeven", schreef de popster bij een foto van zichzelf waarop ze fronsend de camera inkijkt. De klacht gaf haar wel de kans om één van haar hits als hashtag te gebruiken. #BitchImMadonna schreef ze dan ook bij de post.

Douane
De tweet werd al snel meer dan achtduizend keer gedeeld en bereikte al gauw de helpdesk van FedEx, die contact met de zangeres opnam. Later op de dag kreeg de zangeres blijkbaar door dat het probleem niet bij het pakketbedrijf lag, maar bij de Portugese invoerautoriteit. Ze veranderde de naam van het bedrijf in haar post toen in 'douane'.

Madonna maakte vorige week bekend dat ze naar Portugal is verhuisd. Haar elfjarige zoon David heeft een contract getekend bij voetbalclub Benfica, waar hij bij de jeugd gaat meetrainen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alain Spreutels

    Onzin, dat is Madonna ook niet!