Madonna huilde van pijn tijdens laatste concert

Madonna
EPA Madonna
Madonna vindt het vreselijk dat ze het laatste concert van haar Madame X-tournee afgelopen zondag moest afzeggen. De Queen of Pop laat op Instagram weten dat ze tijdens haar optreden de avond ervoor heeft gehuild van de “onbeschrijfelijke” pijn die haar blessures veroorzaakten.

Alhoewel ze niet beschrijft waar ze precies last van heeft, cancelde Madonna eerder dit jaar al concerten wegens problemen met haar knie. De 61-jarige laat weten dat ze erkent dat de pijn een waarschuwing van haar lichaam is, maar zegt toch haar excuses aan te bieden aan de fans die het concert gemist hebben.

“Ik zie mezelf als een vechter. Ik geef nooit toe, ik geef nooit op. Maar deze keer moet ik naar mijn lichaam luisteren”, aldus de Material Girl. “Ik heb me nooit eerder door een blessure laten tegenhouden op te treden, maar deze keer moet ik accepteren dat ik me er niet voor hoef te schamen dat ik menselijk ben en de handrem erop moet. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie begrip, liefde en steun.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc Cuypers

    Als je voor 3/4 uit mechaniek en silicone bestaat , is het tijd om met de rest van je vele geld ergens rustig te gaan stilzitten . Anders is af - of ondergang niet ver meer af .

  • Joan Lute

    Wat ik Madonna zou adviseren is proberen te aanvaarden dat je lichaam op een gegeven moment omwille van het ouder worden niet meer kan wat het op haar 20e kan. Dit is heel moeilijk maar wanneer je hiermee geen rekening houdt dan sloop je jezelf en heb je ondraaglijke pijnen. Ben 52 en heb helaas morfinepleisters nodig om de pijn te verbijten. En als ik dan eens een volledige dag op pad ben en daarna extra afzie dan weet ik dat het deels aan mezelf ligt omdat het nu eenmaal rustiger aan moet.