Macaulay Culkin wees 'Big Bang Theory' drie keer af

Macaulay Culkin.
Photo News Macaulay Culkin.
Macaulay Culkin (37) had een internationaal succesvolle televisieacteur kunnen worden. De 'Home Alone'-acteur werd meermaals benaderd voor een rol in de hitserie 'The Big Bang Theory', maar bedankte - tot drie keer toe - vriendelijk.

"Ze hebben achter me aan gezeten voor 'The Big Bang Theory'", vertelde Macaulay, die na het succes van de 'Home Alone'-films aan lager wal raakte, in de Joe Rogan Experience podcast. "En ik heb nee gezegd. De pitch was: twee astrofysici-nerds wonen samen met een mooie meid. En ik dacht: nee, bedankt. Ze vroegen me nog eens en toen dacht ik: nee, nee, nee. Ik voel me vereerd, maar nee."

Toen de makers een derde keer bij Macaulay aanklopten, drong zelfs Culkins manager aan om de rol te accepteren, maar toch bedankte de inmiddels 37-jarige acteur. "Ik zou honderden miljoenen rijker zijn als ik destijds ja had gezegd", weet Macaulay maar al te goed. 'The Big Bang Theory', met in de hoofdrollen Johnny Galecki, Jim Parsons en Kaley Cuoco, verscheen in 2007 voor het eerst op televisie. De sitcom is elf seizoenen verder en de hoofdrolspelers krijgen inmiddels 1 miljoen dollar per aflevering.

Ondanks het succes van de serie heeft Macaulay geen spijt van zijn afwijzing. "Ik zou ook met mijn kop tegen de muur blijven knallen."
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wouter Van de Walle

  Greg Ravijn, The Big Bang Theory blijft fantastisch ;) En hij werd gevraagd voor aanvang van de gehele serie ;)

 • Greg Ravijn

  Slim van hem, The big bang theory had moeten stoppen op zijn hoogte punt wat seizoenen terug was nu is het van lager niveau als FC de kampioenen.

 • Roeland Croket

  De huidige acteurs doen het fantastisch, misschien maar goed dat hij ooit nee zei. Al hoop ik dat hij nog iets van zijn leven maakt, het zijn zijn eigen keuzes die hem de das om doen.

 • WILLY ZACHEL

  Vijgen na Pasen !