Lost Frequencies vindt eigen leven een grap: "Ik heb niets met dat overdreven gedoe"

Lost Frequencies
EPA Lost Frequencies
Dj Lost Frequencies kijkt af en toe nog vreemd op van zijn leven als artiest. "Mijn leven is een beetje een grap, vind ik", aldus Felix de Laet, die schuilgaat achter Lost Frequencies. "Niet de muziek die ik maak, maar het overdreven gedoe eromheen met al die securitymannen in clubs en zo. Daar heb ik helemaal niets mee", zegt hij in Metro.

Zelf is de 24-jarige Felix heel normaal gebleven. Hij heeft bijvoorbeeld nog altijd dezelfde vrienden als voor zijn succes. "Mijn vrienden vinden het leuk dat ik de wereld overvlieg met mijn muziek, maar we hebben het meestal gewoon over alle andere dingen waar begin twintigers het over hebben."

Felix brak in 2014 door met de hit 'Are You With Me'. Een plaat die achteraf beter had gekund, vindt hij. "De productie van 'Are You With Me' was een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. Ik had niet meer dan een laptop en een koptelefoon toen ik het maakte en het was niet goed afgemixt", legt hij uit. "Tóch is het zo groot geworden. Dan zie je toch dat sfeer en melodie uiteindelijk belangrijker zijn dan techniek."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.