Liz Hurley doet het weer: doorschijnende kaftan bezorgt haar heel wat likes op Instagram

Deze foto leverde Liz Hurley heel wat likes op.
Instagram Deze foto leverde Liz Hurley heel wat likes op.
Dat leeftijd slechts een getal is, toont Liz Hurley (52) aan met een foto van een rode kaftan uit haar strandcollectie. De actrice draagt geen beha, waardoor haar borsten en nog altijd zeer strakke lijf goed te zien zijn. Liz plaatste de foto op haar Instagram-pagina en kreeg veel reacties van haar volgers.

"Wow, MILF!!" zegt iemand, waar een andere volger schrijft: "Je bent een tijdloze schoonheid." Liz plaatst wel vaker sexy kiekjes van zichzelf in bikini op haar sociale media, maar kreeg daar vorig jaar flink commentaar op toen ze bekend maakte dat haar 16-jarige zoon Damian regelmatig de fotograaf van deze foto's is. Men vond het 'totaal ongepast om je zoon hier zo direct aan bloot te stellen'.

Toen Damian begin april 16 jaar werd, plaatste zowel moeder als zoon dezelfde foto op hun Instagram, waarop Liz te zien is in een jurk met een diep decolleté. Ook dit leverde haar veel haatreacties op. Zo liet ze het verjaardagsfeestje om zichzelf draaien in plaats van haar zoon, vonden veel volgers. Volgens Liz zijn haar sexy outfits 'gewoon onderdeel van het werk'. "Ik heb mijn eigen bikini- en strandlijn, dus dat is de reden dat ik dit soort foto's online zet. Niets meer en niets minder."

Sunshine Kaftan @elizabethhurleybeach @tagomagoisland #redroom 😘

Een foto die is geplaatst door null (@elizabethhurley1) op
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Als ze haar gat laat zien wordt er nog meer geliked.

 • piet devlieger

  Over kleuren en smaken valt niet te twisten - ik vind het nogal vulgair als je met je hele handel bloot moet lopen om toch maar wat aandacht te krijgen.

 • leetje van gorcum

  lekker toch

 • Charlotte De greef

  Mooimooi. Moet kunnen. Ik heb hier als vrouw veel respect voor in een tijd waarin het vrouwelijk lichaam meer een meer lijkt verborgen te moeten gehouden worden, als was het een schande.

 • Marnix Malone

  Liz kan mij (38) krijgen!