Lisa Marie Presley tekent miljoenencontract voor boek over Elvis en Michael Jackson

De dochter van Elvis Presley, Lisa Marie, heeft een boekendeal binnengesleept waarmee ze tussen de 3 en 4 miljoen dollar gaat verdienen.
EPA De dochter van Elvis Presley, Lisa Marie, heeft een boekendeal binnengesleept waarmee ze tussen de 3 en 4 miljoen dollar gaat verdienen.
Lisa Marie Presley (51) heeft een indrukwekkende boekendeal in de wacht gesleept. De dochter van Elvis zou tussen de 3 en 4 miljoen dollar gaan verdienen met een boek waarin ze sappige details over haar ex-man, Michael Jackson, prijsgeeft en een ander licht laat schijnen over haar vader. Dat meldt Page Six. 

Lisa Marie en Michael waren getrouwd van 1994 tot 1996, wat voor de buitenwereld als een complete verrassing kwam. In 2010 vertelde ze tegen Oprah Winfrey: “Er was een zeer belangrijk punt in ons huwelijk toen hij een beslissing moest nemen. Werden het de drugs en de vampierachtigen, of ik? En hij duwde me weg.” Later verduidelijkte ze dat ze met ‘vampieren’ ‘sycofanten’, een soort van hielenlikkers en mooipraters bedoeld had. Ze zei toen ook: “Het enige wat mijn vader en Michael gemeen hadden, was dat ze de luxe hadden om een realiteit om hen heen te creëren die ze wilden creëren.”

Presley bekende dat ze zich eenzaam had gevoeld in het huwelijk en geen echte connectie met Jackson voelde. Wel verdedigde ze hem altijd als er gevraagd werd naar het vermeende kindermisbruik van Jackson. Volgens Presley 'zat Michael zo niet in elkaar'.

Het is nog niet bekend wanneer het boek verschijnt.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Xao Ralas

    @Mario Ze kent hem natuurlijk als papa. Tot je 9e doe je al zat herinneringen op. Verder is ze natuurlijk opgegroeid tussen mensen die hem wel goed kenden en heeft ze op basis daarvan een goed beeld van de man. @Johan Als ze consequent is zal ze gewoon zeggen wat ze altijd gezegd heeft over MJ. Ze heeft altijd gezegd dat volgens haar hij zich niet schuldig maakte aan misbruik van kinderen.

  • JOHAN SOENEN

    Wat je al niet doet voor geld. Ik hoop dat ze niet met bagger gooit, want de doden laat je met rust. Regine Tytgat

  • Mario Adams

    Welk 'ander licht' kan zij over Elvis Presley laten schijnen? Ze heeft hem waarschijnlijk amper gekend. Hij was constant met z'n carrière bezig en ze was pas 9 toen hij stierf.