Ga naar de mobiele website
^ Top

Lindsay Lohan afgevoerd naar ziekenhuis na crash

AP
Lindsay Lohan is gisteren gewond afgevoerd na een ongeval met haar zwarte Porsche in Los Angeles. LiLo zit momenteel midden in de opnames van 'Liz & Dick', een film die haar comeback als actrice moet inluiden. Na een check-up in het UCLA-hospitaal van Santa Monica mocht la Lohan weer aan het werk. Dat meldt TMZ.com.

Op de Pacific Coast Highway, op weg naar de set van 'Liz & Dick', ging het mis. Lohan botste met haar Porsche tegen een vrachtwagen. Volgens TMZ.com werd de gehuurde Porsche zwaar beschadigd. De voorkant werd tot schroot herleid. Een ambulance kwam ter plaatse maar Lohan kon op eigen kracht naar het ziekenhuis rijden. Ze zou er zelf vanafkomen met wat schrammen en blauwe plekken, maar het gerucht gaat dat een passagier naar intensieve zorgen moest. Lohan had geen drugs gebruikt.

Lindsay Lohan haalt wel vaker de pers, vooral door haar alcohol- en drugsmisbruik. Ze probeerde de laatste tijd haar leven en carrière weer op de rails te zetten. Toch kon ze niet tot een overeenkomst komen voor een rol in de biografische film van Barry Levinson over maffiabons John Gotti.

reuters
AP
AP
ap


Meld een bug