Ga naar de mobiele website
^ Top

Lindsay: "Ik bid elke dag voor een kindje"

Dieter Bacquaert
Een relatie draait rond liefde en vertrouwen, en dat is precies wat zangeres Lindsay (38) vond bij Kris, haar partner sinds vier jaar. De twee zijn klaar voor de volgende stap: kinderen. Maar dat verloopt niet zoals gepland, vertelt de zangeres in Story.

"We moeten het niet onder stoelen of banken steken, met onze kinderwens loopt het niet zoals verwacht. Maar ik blijf geloven dat het ooit zal lukken en ik bid er elke dag voor. Want ja, ik verlang heel erg naar een kind. Maar ik merk dat wij zeker niet de enigen zijn die problemen hebben om zwanger te raken", vertelt Lindsay in Story.

Dat ze niet alleen zijn, maakt het er voor Lindsay wel iets makkelijker op. "Frustratie is een groot woord, maar soms vraag ik me inderdaad af waarom ik niet zwanger raak. Ik hoor weleens dat je je lichaam rust moet gunnen als je zo lang de pil hebt genomen... (denkt na) Weet je, het verlangen naar een kind is groot, maar je kunt een zwangerschap nu eenmaal niet afdwingen. Ik wil ook niet alles laten afhangen van mijn cyclus, het moet spontaan gebeuren. Het is niet omdat ik op een bepaald uur vruchtbaar ben, dat Kris dan meteen naar huis moet komen", lacht ze. "We laten het gewoon komen zoals het komt. Ik geloof wel zo'n beetje in het lot. Als het juiste moment is aangebroken, dan komt het wel goed. Daarvan ben ik rotsvast overtuigd."

50 tinten grijs
Lindsay vertelt ook hoe ze de sleur in haar relatie tegengaat. "Door de passie en het vuur in onze relatie levendig te houden. Ik heb ook geleerd om tijdig aan de alarmbel te trekken. Daarom trek ik voor Kris regelmatig een pikant lingeriesetje aan - of we zetten de dvd van Vijtig Tinten Grijs op. Ik kan me daar wel in vinden, al hoet het voor mij niet extreem te worden. Maar het is leuk om nieuwe dingen te testen in de slaapkamer."

Het hele interview met Lindsay kan je lezen in Story.

Meer over5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Lily Of Flanders

  Op die leeftijd is de kans al meer dan gehalveerf

 • MYRTHE PASS

  Ik dacht dat Lindsay enkele jaren geleden beviel van een kind. Beter ééntje dan geen. Er zijn ook veel kinderen die geen goede thuis hebben. Misschien kan zij aan de optie van pleegkinderen denken?

 • Renzo De Hond

  Veel vrouwen beginnen er gewoon ook te laat aan. Ze willen eerst een carriere. Nu ja, een vrouw wordt er niet vruchtbaarder op met de leeftijd.

 • mieke jansens

  daar moet je de liefde voor bedrijven ... niet bidden

 • Peter Van Dewiele

  Heb je daar 50 tinten voor nodig?? Praat met elkaar en experimenteer!!

Meld een bug