Lily Allen ontwerpt lijn van seksspeeltjes: “Orgasmes zijn belangrijk, dames”

Lily Allen
AFP Lily Allen
Lily Allen (34) werkt aan een lijn seksspeeltjes. Dat vertelde de zangeres dit weekend tijdens de promotietoer voor haar autobiografie ‘My Thoughts Exactly’.

Volgens Daily Star liet de muzikante het nieuws per ongeluk glippen. "Ik zou hier eigenlijk niet over moeten praten", zou ze gezegd hebben. "Ik heb er nog helemaal geen persbericht over uitgestuurd ofzo.” Lily ziet echter grote kansen in de seksspeeltjes-industrie. Ze zou tijdens de signeersessie hebben gegrapt dat het een van de weinige markten is waar nog ruimte is voor sterren om een eigen lijn op te zetten. "Veel muzikanten duiken in allerlei zaken waar niemand interesse in heeft, maar dit is iets waar ik graag over meepraat. Orgasmes zijn belangrijk, dames!"

De zangeres toonde eerder dit jaar al haar liefde voor de speeltjes voor volwassenen op Instagram. Daar liet ze haar persoonlijke collectie zien aan haar volgers. "Ik maak niet eens een grap als ik je zeg dat deze speeltjes mijn leven hebben veranderd", zei ze daar toen bij.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lucas Vissers

    Wat men allemaal niet doet om op te vallen !

  • Gerard Braeckmans

    Tja, ik denk dat er al genoeg op de markt is (ook in de supermarkt) om te kwijlen van plezier.