Lily Allen barst in tranen uit wanneer ze award niet wint: "Ik ben beroofd"

.
Twitter/BBC Four .
Lily Allen kan duidelijk niet goed tegen haar verlies. De zangeres maakte gisterenavond kans op de Hyundai Mercury Prize, een award die in Groot-Brittannië jaarlijks wordt uitgereikt voor het album van het jaar. Allen greep naast de overwinning en kon daar duidelijk niet goed mee om.

Allen maakte kans voor haar album 'No Shame', dat in juni uitkwam. Eerder op de avond bracht ze ook nog een knappe versie van het nummer 'Apples', waarvoor ze veel bewondering kreeg. Toen het tijd was voor de prijsuitreiking, zag de 33-jarige die echter aan haar neus voorbijgaan: rockband Wolf Alice mocht in haar plaats het podium op.

De zangeres had het er duidelijk moeilijk mee: ze barstte in tranen uit en liet op Twitter haar ongenoegen blijken. "Bel het noodnummer, ik ben beroofd", schreef ze. Toen ze wat gekalmeerd was, liet ze wel nog weten dat ze fan was van Wolf Alice. "Het zijn zeker verdiende winnaars... En volgend jaar win ik dat ding."
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Victor Munster

  Weer eentje die een levensles geleerd heeft. Geen standbeeld oprichten voor jezelf en laat dat op een voetstuk plaatsen ervan best over aan anderen.

 • Steve Van der Vekens

  Het feminisme bracht geen zoden aan de dijk: “Ik ben een niemand, en daarvoor moeten alle mannen boeten, boehoehoe.”

 • Hanne Claes

  Rijk en verwaand? Dat meisje heeft zware psychische problemen, als je haar achtergrond kende zou je niet zo'n kortzichtige reactie plaatsen. En aan deze krant: héél fijne berichtgeving, zo goed genuanceerd... Proficiat!

 • Katrien Van Vosselen

  eindelijk eens een rockband die wint !!!!

 • Davy Van Laecke

  Kan beginnen daten met Ronaldo.