Lil’ Kleine jaagt er enkele maandlonen doorheen tijdens shoppingtripje

ANP
Dat Lil’ Kleine er warmpjes bijzit, is misschien wel een understatement. De Nederlandse rapper deelde op Instagram een foto van zijn kasticket na een shoppingtripje bij een winkel van luxemerk Louis Vuitton. Daar jaagde hij er enkele maandlonen doorheen.

Lil’ Kleine draagt graag designerkleding, en is een graag geziene klant bij luxewinkels. Zo wandelde hij onlangs een winkel van Louis Vuitton buiten met een zak ter waarde van 10.000 euro. Op Instagram deelde hij een foto van het aankoopbewijs met duizelingwekkend bedrag, waar hij ‘Auw’ bijschreef. Het shoppingtripje van de rapper levert Vadertje Staat wel een mooi bedrag op.

(Lees verder onder foto.)

Lil' Kleine
Instagram Lil' Kleine Lil' Kleine

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, toonde enkele van zijn aankopen op het kasticket. De rapper kocht een grijs T-shirt voor 420 euro, twee blauwe truien van 585 en 880 euro en een etui ter waarde van 550 euro waar hij horloges in kan opbergen. In totaal was het tripje goed voor een eindtotaal van 9.955 euro. Op de website van het merk zijn foto’s terug te vinden van enkele van de prijzige aankopen op het bonnetje. Wat hij verder nog in zijn winkelmandje had liggen, liet hij niet zien.

Dat Lil’ Kleine er een luxueuze levensstijl op nahoudt, is geen geheim. De ‘Drank & Drugs’-zanger post regelmatig foto’s van zijn dure aankopen. Niet alleen voor zichzelf, want zijn zoontje Lío (8 maanden) krijgt ook alles wat zijn hartje begeert.

T- shirt van Louis Vuitton
Louis Vuitton T- shirt van Louis Vuitton
Trui van Louis Vuitton
Louis Vuitton Trui van Louis Vuitton
Trui van Louis Vuitton
Louis Vuitton Trui van Louis Vuitton
Etui van Louis Vuitton
Louis Vuitton Etui van Louis Vuitton5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Edith Bastiaensens

  Ik hoop dat die verkoper of verkoopster commissieloon krijgt, dan is zijn/haar maand ook goed.

 • Dirk Kerkhof

  Dat hij veel geld heeft is een feit, dat hij veel verstand heeft is een ander verhaal!

 • Eddy Vervaet

  Geld moet rollen,toch?

 • Toran Korshnah

  Ah, onkosten voor zijn optredens...

 • lodewijk maesen

  amai proficiat...vind ze alle 4 op niks trekken maar als we maar kunnen opvallen is het goed voor de jeugd...