Liam Payne en Cheryl Cole uit elkaar

Cheryl en Liam Payne.
Photo News Cheryl en Liam Payne.
Na een relatie van twee jaar zijn Cheryl Cole en Liam Payne niet meer bij elkaar. Dat hebben de twee laten weten op Twitter.

"Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondigen dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest", aldus het voormalig One Direction-bandlid in zijn post. Cheryl plaatste een bijna identiek bericht. De muzikanten vragen om privacy voor hun vijftien maanden oude zoontje. "Bear betekent alles voor ons", benadrukken ze.

Liam (24) en Cheryl (35) begonnen in 2016 te daten. In maart van 2017 kondigden ze de geboorte van hun zoon aan. Eerder dit jaar staken geruchten de kop op dat hun relatie in zwaar weer was geraakt, en Liam een affaire had met één van zijn achtergronddanseressen. Cheryl reageerde in maart op die verhalen. "Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort stomme artikelen. Maar dit verhaal waar een onschuldige danseres die een verloofde heeft bij wordt betrokken, kan ik niet negeren", aldus de zangeres, die de publicaties "een wanhopige poging om problemen tussen mij en Liam te veroorzaken" noemde.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.