Liam Gallagher wil Oasis-reünie om einde coronacrisis te vieren

Liam Gallagher
EPA Liam Gallagher
Liam Gallagher wil zijn oude band Oasis weer samenbrengen wanneer de coronacrisis achter de rug is. Dat laat hij weten op Twitter. 

Ook Liam Gallagher zit zich thuis te vervelen, en dat doet hem blijkbaar nadenken over de toekomst van Oasis. De band ging in 2009 uit elkaar. “Serieus, luister, vele mensen denken dat ik een klootzak ben, maar als dit achter de rug is wil ik echt een Oasis-reünie voor het goede doel. Komaan, Noel. Achteraf kunnen we dan terug naar onze geweldige solocarrières.”

Het is niet de eerste keer dat Liam zijn broer Noel - waarmee hij al jaren een pittige vete uitvecht - uit zijn kot probeert te lokken om Oasis terug samen te brengen. Hoewel het dezer tijden wel heel not done is om iemand ‘uit zijn kot’ te lokken, zijn fans toch erg enthousiast. 

Noel heeft nog niet gereageerd op de oproep van zijn broer. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.