Lesley-Ann over haar huwelijk: "Amai, ik heb afgezien"

Instagram
Lesley-Ann Poppe (38) en haar Kevin (29) trouwden eigenlijk al in maart, maar vorige week vernieuwden ze hun beloften in Vegas. Een sprookjeshuwelijk, "maar ik heb afgezien", vertelt ze in Dag Allemaal.

Lesley-Ann en Kevin trokken samen met vier vrienden naar Amerika. "Weinig volk of niet, ik wilde onze trouwbeloften niet gewoontjes hernieuwen, maar op een spectaculaire manier. Dankzij het TLC-programma 'Say Yes To The Dress' vond ik een bruidsjurk met een sluier van vier meter, en een sleep van twee meter. De priester zag eruit als Elvis, en de orgelist speelde de klassieke bruidsmars. Het werd een typisch Amerikaanse ceremonie. Heel bombastisch, maar voor ons perfect."

Het liep echter niet altijd van een leien dakje. "Kevin en ik hadden er geen rekeningmee gehouden dat het momenteel op z'n warmst is in Las Vegas. Echt snikheet. Op onze trouwdag was het 45 graden! 't Was dus puffen en zweten in mijn prinsessenkleed. Ik heb gestrááld als bruid, maar het deed toch deugd toen ik mijn trouwjurk kon uittrekken." De avond van de ceremonie kropen ze vroeg in bed, maar de dag erna ging het gezelschap op stap. "Maar we hebben niks gewonnen. Integendeel, 150 dollar kwijtgespeeld. Geen probleem, want ik had een dag eerder met Kevin toch al de hoofdprijs gewonnen."

Lees het hele interview vandaag in Dag Allemaal.