Ga naar de mobiele website
^ Top

Lesley-Ann: "Kevin heeft mij uit mijn depressie gehaald"

Instagram
Vorige week stapte Lesley-Ann Poppe (38) in het huwelijksbootje met Kevin Lebreton. Hij mag dan negen jaar jonger zijn, de liefde tussen hen is groot. Hij heeft haar dan ook uit een depressie gered, vertelt ze in Dag Allemaal.

De scheiding met haar vorige man, die haar bedroog met een prostituee, verliep allerminst vriendelijk. Hij manipuleerde haar in de rechtbank zodat hij de beautyschool die ze samen hadden zo goed als voor niets kreeg. "Ik eiste eerst een billijke vergoeding, maar mijn ex schermde met het excuus dat hij na de verdeling van de eigendommen geen kapitaal meer had. Ik ben dan maar akkoord gegaan om het zo te laten. In ruil kwamen we overeen dat ik directrice van onze scholengemeenschap mocht blijven. Maar zo gauw het contract getekend was, ging hij overal rondbazuinen dat hij mij goed liggen had gehad. In geen tijd bouwde hij m'n taken af, om mij daarna te verwijten dat ik geen klop meer deed."

"Toen we in Gentbrugge een nieuwe school openden, mocht ik op het openingsfeest zelfs niet binnen", vertelt ze verder. "Dat vond ik zo erg... Tien jaar had ik met die collega's samengewerkt! Hij eiste dat ik dedag ervoor de pers zou ontvangen, iedereen rondleiden en wat promo voeren. Nadien moest ik aankondigen dat ik zou opstappen. Terwijl ik helemaal niet wilde vertrekken! Dat heeft me enorm zwaar geraakt."

Ze kwam er echter bovenop toen ze Kevin leerde kennen. "De dag dat we een koppel werden, is alles veranderd. Ik kon alles achter mij laten, en ben zelfs direct gestopt met mijn pillen. Mijn liefde voor Kevin was mijn beste medicijn. Ik ben nu opnieuw gelukkig. Ook professioneel. Kevin en ik werken elke dag samen, en dat voelt zalig!"

Datenight with Bae ❤ #italian #danieli #homealone #kidswithgrandparentstonight
Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • william Taelman

    Ik wens jullie veel geluk samen

  • Annelore Meynaerts

    Ik vind dit echt geen mooi koppel. Hij heeft zo'n babyface. Zij kan persoonlijk beter krijgen.

  • Anti Wielrennen

    Nu heeft ze 2 kinderen he..

Meld een bug