Les voor Kim K..: deze zwangere sterren zijn mooi en sexy

Kim K. poseert naakt nu het nog kan.
E! Kim K. poseert naakt nu het nog kan.
Realityster Kim Kardashian ging in een nieuwe shoot voor het magazine E! helemaal naakt 'nu het nog kan'. De vrouw van Kanye West wil namelijk snel weer zwanger raken en ze zegt zelf dat haar lichaam dan drastisch zal veranderen, net zoals dat bij haar vorige zwangerschap het geval was.

Met haar soms gewaagde kledingstijl kreeg Kim Kardashian voor de geboorte van baby North heel wat kritiek op social media en in de roddelbladen omdat de kilo's er snel aantikten en dat ze haar outfits niet aan haar nieuwe rondingen aanpaste. Na de bevalling speelde de mama razendsnel de overtollige kilo's kwijt, haar slanke lijn vierde ze met een reeks sexy selfies. De laatste maanden lijkt ze wel verslaafd aan naakt poseren, ze deed het al voor de grote magazines Paper en Love. Nu pakte ze uit met een erg pikante shoot voor E! om haar slanke lichaam te vieren voordat ze weer helemaal de controle verliest tijdens een nieuwe zwangerschap.

Toch schaamt niet elke vrouwelijker ster zich voor haar zwangere lichaam. Zo poseerde de zus  van Kim Kourtney Kardashian vorig jaar in december naakt met een hoogzwangere buik voor het magzine DuJour. Tijdens de zwangerschap van haar derde kind zei ze toen trots: "Ik ben op mijn best wanneer ik in verwachting ben."

Kim Kardashian kreeg heel wat kritiek op haar outfits tijdens haar eerste zwangerschap.
Photo News Kim Kardashian kreeg heel wat kritiek op haar outfits tijdens haar eerste zwangerschap.
Card

Demi Moore was een van de eerste bekende mama's om naakt te gaan voor Vanity Fair in augustus 1991. Toen was ze zeven maanden in verwachting van haar dochter Scout LaRue. Het is eigenlijk dankzij Demi Moore dat heel wat actrices en zangeressen naakt durven te gaan tijdens de zwangerschap. "Het leek alsof ik met die fotoshoot de toestemming heb gegeven om zich sexy en aantrekkelijk te voelen."

Card

Jessica Simpson gaf in maart 2012 haar babybuik bloot. Zij toonde zich toen wat zelfzekerder dan Kim, maar in september 2013 uitte ze haar medeleven voor de realityster. "Ik begrijp perfect wat Kim nu moet doorstaan nu ze al die kritiek over haar veranderende lihchaam moet slikken. Ik stuur haar veel liefde, ik weet dat ze met veel succes een comeback zal maken.

Card

In juni 1999 poseerde Cindy Crawford naakt voor W Magazine, een maand later beviel ze van haar zoon Presley. Het magazine noemde haar toen een naakte engel en het supermodel beaamde dat haar babybuik een mirakel was. Op het moment zelf gaf ze wel toe dat ze zichzelf mooier voelde toen ze niet-zwanger en naakt in Playboy poseerde.

Card

Claudia Schiffer trok haar kleren in mei 2010 uit voor de Duitse versie van Vogue. Karl Lagerfeld blikte de shoot van haar zwangere buik enkele weken voor de geboorte van haar derde kind in. "Karl en ik vonden het belangrijk om te tonen hoe mooi een vrouw kan zijn en dat je een positieve houding ten opzichte van je lichaam kan hebben als je in verwachting bent."

Card

Mariah Carey deed het in april toen ze zwanger was van haar tweeling Monroe en Moroccan. "Ik voelde me op dat moment erg kwetsbaar om te poseren, maar ik wilde ook die ene gelegenheid niet missen om deze unieke gebeurtenis voor altijd vast te leggen."

Card