Lena Dunham en Jack Antonoff na 5 jaar uit elkaar

Na vijf jaar is het over en uit tussen Lena Dunham (foto) en Jack Antonoff, de zanger van de bands Bleachers en FUN.
EPA Na vijf jaar is het over en uit tussen Lena Dunham (foto) en Jack Antonoff, de zanger van de bands Bleachers en FUN.
Na vijf jaar is het over en uit tussen Lena Dunham en Jack Antonoff. Dat meldt E! News. Volgens het medium zijn de twee sinds december uit elkaar en was het volgens een bron "een wederzijdse beslissing".

"Ze groeiden uit elkaar, dus het was een vrij logisch besluit voor beide om hun eigen weg te gaan. Er is absoluut geen sprake van ruzie; ze willen niets dan het beste voor elkaar. Alleen gaat dat niet meer samen gebeuren", aldus de bron.

De actrice werd in oktober 2017 voor het laatst op een rode loper gespot met haar liefje. Hoewel ze al een tijdje samen waren, was van een huwelijk (nog) geen sprake. Dunham zei in een eerder interview dat het "meer denkbaar was dat ze zwanger zou raken, dan dat ze zou trouwen".

Woordvoerders van zowel Lena als Jack hebben nog niet gereageerd op de break-up.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.