Lamar, de ex van Khloé Kardashian, heeft spijt van overspel: “Ik hoop dat we nog vrienden kunnen zijn”

Khloé Kardashian en Lamar Odom in betere tijden
getty Khloé Kardashian en Lamar Odom in betere tijden
Lamar Odom (39), een voormalige basketballer en ex-man van Khloé Kardashian (34), heeft een biografie uit: ‘Darkness to Light’. Daarin vertelt hij hoeveel spijt hij heeft dat hij Khloé bedrogen heeft. 

Lamar Odom trouwde in 2009 met Khloé Kardashian, een maand na hun ontmoeting. In het begin ging alles goed, schrijft hij in zijn biografie. “Een tijdlang was het samenzijn met haar geweldig en was ik nooit gelukkiger. We waren een van de meest beroemde koppels in Hollywood en verdienden meer geld samen dan we ooit individueel hadden verdiend.” Maar al snel liep het fout, omdat Odom verslaafd was aan seks en cocaïne. “In het begin van ons huwelijk was ik trouw aan haar”, klinkt het. “Maar ik kon de dodelijke cocktail van de schijnwerpers, de verslaving, mijn tanende carrière en mijn ontrouw niet aan. En dan heb ik het nog niet eens over de paranoia, de angst en de depressie. Ik kon mijn penis niet in mijn broek houden of de cocaïne uit mijn neus. Drugsverslaafden kunnen hun gewoontes erg goed verbergen. Ik schoot in de verdediging en Khloé hield erover op.”

Uiteindelijk ontdekte Khloé zijn leugens en ging het koppel uit elkaar, vier jaar na hun huwelijk. In 2015 belandde Odom echter in het ziekenhuis na een overdosis. Zijn ex-vrouw zat naast zijn bed toen hij ontwaakte. “Ik herinner me dat ik wakker werd en dat ze me foto’s van mijn moeder liet zien”, vertelt Odom. Zijn moeder, Cathy, stierf aan kanker toen hij 12 was. “Het verbaasde me hoe snel ze haar toewijding liet zien. Haar liefde voor mij moet onvoorwaardelijk zijn. Dat is het enige dat haar de kracht gaf om me op dat moment lief te hebben.”

Odom, die nu afgekickt is, zegt dat hij spijt heeft van wat er gebeurd is. “Ik wilde dat ik me meer als een man gedragen had. Ik zit er nog steeds mee. Maar spijt is iets waar we mee moeten leren leven.” En de voormalige basketballer heeft hoop voor de toekomst: “Ik hoop dat we vrienden kunnen zijn. Ik mis de familie. Ik hoop dat we op een dag allemaal opnieuw herenigd kunnen worden.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lins Wiame

    Ze had beter haar babydaddy Tristan Thompson vroeger buiten gezwierd na zijn eerste overspel tijdens haar zwangerschap. Ik hoop dat ze Lamar nu in de toekomst een kans geeft. Ik vind het heel lief van haar dat ze er was voor Lamar in nood.