Lady Gaga: verloofd én weer op tournee

Photo News
Goed nieuws voor de mensen die een kaartje voor Lady Gaga hadden. De zangers heeft afgelopen weekend aangekondigd haar wereldtournee te hernemen, nu het met haar gezondheid de goede kant opgaat. Bovendien zou Gaga intussen verloofd zijn. 

Het was een harde dobber voor de fans: Lady Gaga moest haar Joanne World Tour, inclusief haar show op 1 oktober in het Sportpaleis, uitstellen vanwege chronische pijn door de spierziekte fibromyalgie.

"Optreden voor mijn fans is het liefste dat ik doe. Ik kijk er dan ook naar uit om opnieuw te gaan touren, maar op dit moment moet ik bij mijn dokters zijn zodat ik terug kan aansterken om er de komende zestig jaar tegenaan te gaan! Ik hou zoveel van jullie", aldus Gaga toen op Instagram. 

"Back in action"

Afgelopen weekend liet Stafani Angelina, zoals de zangeres heet, op de sociale media echter enthousiast weten dat ze "terug in actie zijn". "Terug op het podium waar ik hoor", deelde ze met haar 26,2 miljoen Instagram-volgers. "#joanneworldtour back in action."

Fans reageren alvast enthousiast dat de 'Bad Romance'-artieste goed aan het herstellen is. "Welkom terug, queen", klinkt het. Een andere fan schreef: "Echt blij dat je je weer beter voelt." 

Volgens insiders is er trouwens nog meer heugelijk nieuws te melden: Lady gaga zou zich deze zomer verloofd hebben met haar vriend Christian Carino, een succesvolle manager. De rijke man zou daarvoor eerst de toestemming van Gaga's vader hebben gevraagd. Waar en wanneer het huwelijk plaatsvindt, is niet bekend.

#joanneworldtour back in action.

359.7k Likes, 2,510 Comments - Lady Gaga (@ladygaga) on Instagram: "#joanneworldtour back in action."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.