Ga naar de mobiele website
^ Top

Lady Gaga laat voor ogen van fans achterhoofd tatoeëren

Twitter
Lady Gaga die haar nieuwe parfum voorstelt? Daar moet wel een stunt bij te pas komen. En dus liet ze live voor de ogen van de feestvierders een tattoo op haar frisgeschoren hoofd zetten: een engel met kroon en vleugels. Voor de speciale gelegenheid had ze zich ook in lingerie gehuld, daar in het Solomon R Guggenheim-museum te New York.

Eerder deze week had de excentrieke zangeres de schaar al stevig in haar kapsel gezet. "Om de overleden moeder van haar goede vriend Terry Richardson te eren", klonk de uitleg toen.

"De tekening stamt uit de renaissance en vormt zo een knipoog naar haar Italiaanse afkomst", aldus tattoeëerder Mark Mahoney. Een tattoo zetten voor zoveel volk was ook voor hem een hele belevenis. "Eerst leidde die menigte me wel wat af. Toen ik het patroon getekend had, besefte ik dat het het perfecte beeld was voor die plek."

Hand aanraken
Daar bleef het qua showgehalte echter niet bij. Gaga maakte haar entree in een grote replica van haar parfumfles, waarin ze vredig lag te 'slapen'. De aanwezigen konden vervolgens via een gat in de constructie de zangeres aanraken. "Raak haar hand aan, maar maak haar alstublieft niet wakker", luidde het bordje dat erbij stond.

Aankomen deed ze ook al in stijl, met een zwarte Cadillac. De blik die ze daarbij met haar doorzichtige jurk gunde op haar achterste oogde echter minder smaakvol. Vertrekken deed ze tenslotte in een rode Rolls Royce.

photo_news
photo_news
photo_news
Meer over


Meld een bug