Lady Gaga bijt van zich af: "Ik ben trots op mijn lichaam"

Instagram
Persoonlijk hadden wij het te druk met kijken naar de talloze dansers en een vliegende Lady Gaga, maar heel wat andere mensen merkten tijdens de Super Bowl op dat de zangeres iets minder strak in haar pak zat. Zelf bijt ze echter van zich af op Instagram. "Ik ben trots op mijn lichaam, en je zou trots moeten zijn op het jouwe."

We zijn allemaal zo gewoon aan strakke sterren zonder een greintje zichtbaar lichaamsvet dat we zouden vergeten dat het ook maar mensen zijn. Lady Gaga zag er tijdens haar Super Bowl-optreden erg afgetraind uit, maar in haar spannende kostuum was er wel een klein beetje buikvet te zien.

En dat ging niet onopgemerkt voorbij. Op sociale media ging het lichaam van Gaga druk over de tongen, en opmerkingen als 'ik was afgeleid door haar blubberende buik' waren massaal aanwezig.

Haar fans sprongen meteen in de bres voor de zangeres bij de kwetsende opmerkingen, maar zelf beet ze ook van zich af. Op Instagram postte ze een foto van haar optreden met een duidelijke boodschap erbij. "Blijkbaar is mijn lichaam een gespreksonderwerp momenteel, en ik wilde gewoon zeggen dat ik trots ben op mijn lichaam, en dat jij ook trots moet zijn op het jouwe. Maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Ik kan je een miljoen redenen geven waarom niemand anders een impact heeft op je succes. Wees onvoorwaardelijk jezelf, dat is wat kampioenen doen", klonk het klaar en duidelijk.

I heard my body is a topic of conversation so I wanted to say, I'm proud of my body and you should be proud of yours too. No matter who you are or what you do. I could give you a million reasons why you don't need to cater to anyone or anything to succeed. Be you, and be relentlessly you. That's the stuff of champions. thank you so much everyone for supporting me. I love you guys. Xoxo, gaga