Ladderzat of uitgedroogd? Lamar Odom stuikt in nachtclub in elkaar

Lamar Odom toen hij nog samen was met Khloé Kardashian.
Lamar Odom toen hij nog samen was met Khloé Kardashian.
Lamar Odom is in een uitgangsgelegenheid in Los Angeles ineens in elkaar gezakt. Volgens omstanders had de voormalige NBA-basketballer en ex van Khloé Kardashian al flink wat borrels achter zijn kiezen in de VIP-ruimte van een nachtclub toen hij van een bank afgleed.

In een filmpje dat TMZ publiceerde, is te zien hoe beveiligingspersoneel van club Bootsy Bellows Lamar weer op de bank helpen. Hij is bij bewustzijn, maar lijkt verdwaasd. Degene die de beelden maakte, vertelde ook aan de website dat de oud-basketballer al uren aan het drinken was toen hij onderuit ging.

Volgens de woordvoerster van Lamar waren zijn problemen in de club zaterdagnacht het gevolg van uitdroging. "Het gaat geweldig met Lamar. Hij was vannacht uitgedroogd en het was heel erg warm in de club", verklaarde ze zondag tegenover Us Weekly. "Hij had er die dag een flinke training op zitten en had niet genoeg gedronken."

Scheiding
Lamars problemen met drank en drugs waren de reden dat Khloé eind 2013 een scheiding aanvroeg. Ze liet die procedure stilleggen toen Lamar in oktober van 2015 in een coma raakte nadat hij dagenlang had gefeest in een bordeel in Nevada. 

De oud-atleet overleefde meerdere toevallen en een hartaanval en ging naar een afkickkliniek. In 2016 werd hij gefotografeerd terwijl hij alcohol dronk, waarop de reality-ster definitief de scheiding aanvroeg.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • soumiyua kaskas

    Zoals men leeft zal men ook het leven laten. Deze man maakt zijn eigen ondergang. Geen inzicht geen besef.

  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    Alé weer iets nieuw, met de feestdagen in het vooruitzicht en ge komt straalvezopen van een feestje, dan zegt ge maar dat ge uitgedroogd bent....