Laatste beelden van Juice Wrld voor zijn overlijden opgedoken

Juice Wrld.
Owen Sweeney/Invision/AP Juice Wrld.
Er circuleren twee filmpjes op sociale media met beelden van de laatste uren van de Amerikaanse rapper Juice Wrld. De 21-jarige muzikant, die gisterochtend plotseling overleed, grapt in het filmpje wat met vrienden in het privévliegtuig waarmee hij naar Chicago afreisde. 

 “Dit was Juice Wrld in het vliegtuig naar Chicago. Hij ziet er zo vrolijk en gelukkig uit,” schrijft YouTuber DJ Akademiks. De 21-jarige rapper, wiens eigenlijke naam Jarad A. Higgins is, is samen met een aantal vrienden te zien in het toestel.

De rapper, die afgelopen zomer optrad op festival Lowlands, was net geland vanuit Californië toen hij op het vliegveld onwel werd. Hij werd vervolgens meegenomen met de ambulance en overleed later in het ziekenhuis. De doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend, wel zou er bloed uit de mond van de rapper zijn gekomen. Vandaag wordt mogelijk meer bekend nadat er autopsie heeft plaatsgevonden.

Juice Wrld brak vorig jaar door met het nummer ‘Lucid Dreams’, dat ook in Nederland een bescheiden hit was. De rapper heeft twee studio-albums uitgebracht. In een van zijn nummers rapt hij over zijn vorig jaar doodgeschoten collega-rapper XXXTentacion (20). Die teksten komen nu profetisch over, schrijven Amerikaanse media: ‘What’s the 27 club? We ain’t making it past 21.’(Wat is de club van 27? We worden niet ouder dan 21).
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Seppe Vervloet

    Rip, juice WRLD, X en Lil Peep ik zal jullie niet vergeten.