Kylie Minogue (50) wil een kind, maar zij is niet de enige celeb die laat aan kinderen begon

Kylie Minogue
Photo News Kylie Minogue
Kylie Minogue (50) wil graag een kind met haar nieuwe vlam. Maar zij is lang niet de enige Hollywood-moeder of vader die laat aan kinderen begon. 

Brigitte Nielsen (54)

Brigitte Nielsen is zwanger.
Instagram Brigitte Nielsen is zwanger.

Brigitte Nielsen is een voormalig model en actrice én ze is de bekendste ex van Sylvester Stallone. Wel, op haar 54ste is ze nu bevallen van haar vijfde kind. Papa is haar 39-jarige man Mattia Dessi, een barman en voormalig model. Opmerkelijk, ja. Maar Brigitte is lang niet de enige Hollywoodster die op latere leeftijd een kindje krijgt. Al is ze qua leeftijd wel zo’n beetje de recordhoudster.

Eva Longoria (43)

 Eva Longoria
EPA Eva Longoria

De ‘Desperate Housewives’ ster en haar man José Antonio Baston kregen zopas hun eerste kind: zoontje Santiago.

Mariah Carey (49)

Mariah Carey, tweeling, twins, trend
Instagram/Mariah Carey Mariah Carey, tweeling, twins, trend

Mariah en haar ex kregen hun tweeling Monroe en Morrocan in 2011, toen Carey 42 was. De popster had voordien ‘geen tijd’ om mama te worden.

Céline Dion 

Celine Dion met tweeling Nelson en Eddy.
Instagram Celine Dion met tweeling Nelson en Eddy.

Céline en haar intussen overleden man hadden al een zoon, René-Charles, toen ze in 2010 via ivf tweeling Eddy en Nelson kregen. Céline was toen 42. 

Jannet Jackson (52)

Janet Jackson met haar zoontje in de speeltuin.
Photo News Janet Jackson met haar zoontje in de speeltuin.

Jackson beviel op haar 50ste van haar eerste kind, Eissa Al Mana. Hij is het zoontje van haar vriend, Wissam Al Mana. Een grote wens die voor haar in vervulling ging. Eissa is ondertussen twee jaar oud. "Hij brengt me rust", zo liet zijn trotse mama nog weten in een recent interview. 

Halle Berry (51)

Halle Berry met dochter Nahla.
Photo News Halle Berry met dochter Nahla.

Berry was 47 toen ze haar tweede zoon, Maceo, in 2014 op de wereld zette. Haar eerste kind, dochter Nalah, zag in 2008 het levenslicht. Volgens Berry was haar laatste zwangerschap een grote verrassing voor haar en echtgenoot Oliver Martinez. "Ik dacht dat ik al in de menopauze zat", zei ze in een interview met Ellen Degeneres. "Tja, niet dus!" 

Kelly Preston (55) en John Travolta (64)

Cannes, Frankrijk 2018. Kelly Preston, Benjamin Travolta, John Travolta en Ella Bleu Travolta.
Photo News Cannes, Frankrijk 2018. Kelly Preston, Benjamin Travolta, John Travolta en Ella Bleu Travolta.

Preston beviel op haar 48ste van zoon Benjamin, in 2010. Travolta was op dat moment 56. Ze hadden samen al een oudere dochter, Ella Bleu, vandaag 18. Hun oudste zoon, Jett, werd geboren in 1992, maar overleed helaas in 2009. 

Mick Jagger (74)

Mick Jagger en zijn zoon Lucas.
Photo News Mick Jagger en zijn zoon Lucas.

Rolling Stone Mick Jagger kreeg zijn achtste (!) kind, Basil, samen met vriendin Melanie Hamrick, op zijn 73ste. Dat was in 2016. De rockzanger stapte last minute op een vliegtuig om bij de geboorte van zijn zoontje te kunnen zijn. Hij had al drie oudere zoons: James (33), Gabriel (20), Lucas (19), en vier plusdochters Karis (48), Jade (47), Elizabeth (34) en Georgia May (26). 

Hugh Grant (57)

Hugh Grant en Anna Eberstein met hun dochtertje.
Photo News Hugh Grant en Anna Eberstein met hun dochtertje.

Of beter gezegd, de marathon-vader. Niet veel celebs zullen het hem nadoen, want het lijkt wel op het plot uit één van zijn romantische komedies: Grant kreeg zijn eerste kind op zijn 51ste, met vriendin Tinglan Hong. Het meisje kreeg de naam Tabitha Grant en is vandaag 6 jaar oud. Het jaar daarop, in 2012, kreeg hij zoontje John Mungo. Het jaar dáárna zag Felix Chang Hong het levenslicht. Hij zegt echter mama tegen Anna Eberstein, de huidige vriendin van Grant. In 2015 kreeg zij hun tweede kind samen, een meisje. Dit jaar verwelkomde het paar hun derde kind. Dat maakt 5 kinderen voor Hugh in 7 jaar tijd!

Billy Joel (69)

Billy Joel vlak na de geboorte.
Instagram Billy Joel vlak na de geboorte.

De zanger verwelkomde dochtertje Della Rose op zijn 66ste, samen met zijn vierde vrouw, Alexis Roderick. Hij had al een dochter uit een vorig huwelijk. Alexa Ray was 29 jaar toen haar zusje op de wereld werd gezet.  

Robert De Niro (74)

Robert De Niro met zijn dochter Helen Grace.
Vantagenews.com Robert De Niro met zijn dochter Helen Grace.

Er zit een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen de oudste en de jongste dochter van Robert De Niro. Drena is 40, Helen Grace is nog maar 6. Die laatste spruit werd geboren in 2011. De Niro was zelf 68 toen ze werd geboren. Zijn vrouw, Grace, was 56. Ondertussen heeft de acteur in totaal zes kinderen en vier kleinkinderen. Tweeling Aaron en Julian (22) zijn de jongste kinderen vóór Helen. 

Michael Douglas (73)

Het gezin Douglas.
Photo News Het gezin Douglas.

Op zijn 58ste kregen Michael Douglas en zijn vrouw Catherine Zeta-Jones er weer een kindje bij. Carys Zeta Douglas werd het zusje van Dylan Michael, die 2,5 jaar oud was toen ze ter wereld kwam. Vandaag zijn de kinderen respectievelijk 15 en 17. Douglas heeft ook nog een zoon van 39, Cameron, uit een vorig huwelijk. Hij was 24 toen zijn jongste zus werd geboren. 

Bruce Willis (63)

Bruce Willis, Rumer Willis en Emma Heming.
AP Bruce Willis, Rumer Willis en Emma Heming.

Bruce Willis had al drie mooie dochters met zijn ex-vrouw Demi Moore: Rumer, Scout en Tallulah. Op Zijn 57ste kwam daar Mabel Ray nog bij, een dochter van zijn huidige vrouw, Emma Heming. Zij kregen twee jaar later, in 2014, nog een dochtertje: Evelyn Penn. 

Steve Martin (72)

Steve Martin en zijn vrouw Ann Stringfield.
Getty Images Steve Martin en zijn vrouw Ann Stringfield.

Martin stal dan wel onze harten in 'Father Of The Bride', een échte vader werd hij niet tot zijn 67ste. In 2012 kreeg zijn vrouw Anne Stringfield een dochtertje. Hij was meteen ook heel beschermend: na vijf jaar is er haast niéts bekend over het meisje, zelfs niet haar naam. 

Je kan hier een aantal celebs zien met hun kinderen: 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.