Kylie Jenner viert 21ste verjaardag omringd door sterren

De jarige in haar tweede outfit van de avond.
Photo News De jarige in haar tweede outfit van de avond.
Kylie Jenner komt aan op haar feest.
Photo News Kylie Jenner komt aan op haar feest.
Kylie Jenner vierde in de nacht van donderdag op vrijdag haar 21e verjaardag. Op het feestje waren een hoop sterren aanwezig en de realityster werd zelfs toegezongen door een van hen.

Niet alleen Kylie's bekende zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian en Kendall Jenner gaven acte de présence. Op het feestje werden ook exen Kris Jenner en Caitlyn Jenner herenigd, net als Kourtney met haar ex Scott Disick. Verder waren Kanye West, Meek Mill, Chris Brown, French Montana, Kevin Durant, Chandler Parsons en Dave Chapelle aanwezig. De laatste zong Kylie zelfs toe in de late uurtjes.

(lees verder onder foto's)

Kim Kardashian en Kayne West
Photo News Kim Kardashian en Kayne West
Kris Jenner
Photo News Kris Jenner
Kourtney Kardashian en Khloe Kardashian
Photo News Kourtney Kardashian en Khloe Kardashian
Dave Chapelle
Photo News Dave Chapelle

Grote afwezige was Khloé's vriend Tristan Thompson. De basketballer die vreemdging toen Khloé zwanger was, woonde in Toronto een inzamelingsactie voor een goed doel bij. De NBA-ster schitterde overigens ook in afwezigheid op een grote muurschildering op het feestje. Het kunstwerk toonde vrijwel de hele Kardashian/Jenner-familie, inclusief partners als Kanye West, Corey Gamble en zelfs het kersverse vriendje van Kendall, Ben Simmons, en de ex van Kourtney, Scott Disick. Maar blijkbaar wilde Kylie de vriend van Khloé er niet op hebben.

(lees verder onder foto's)

Tristan Thompson
Photo News Tristan Thompson
Kendall Jenner komt aan op het feest.
Photo News Kendall Jenner komt aan op het feest.

Sofia Richie

Ook Sofia Richie, de nieuwe vlam van Scott, was afwezig. Maar dat zegt niets over de relatie tussen Richie en de Kardahians. Een ingewijde vertelt aan Us Weekly dat de bekende familie blij is met de dochter van Lionel Richie in het leven van Disick, ondanks het leeftijdsverschil van zestien jaar. "Er is geen ruzie tussen haar en de familie. Ze vinden haar zelfs erg goed passen bij Scott."

Scott Disick kwam zonder zijn nieuwe vlam Sofia Richie.
Photo News Scott Disick kwam zonder zijn nieuwe vlam Sofia Richie.
Scott Disick en Sofia Richie met Scotts zoon Mason
Photo News Scott Disick en Sofia Richie met Scotts zoon Mason

Het was trouwens niet alleen maar feest. Nog voordat Kylie arriveerde op haar eigen feest werd er een jonge vrouw afgevoerd door hulpverleners. De vrouw lag met haar gezicht naar beneden op een brancard terwijl ze de ambulance werd ingetild. Het is onbekend wat er exact met haar is gebeurd, maar volgens ooggetuigen had ze te diep in het glaasje gekeken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.