Kylie Jenner verandert tatoeage van ex-vriend Tyga

Tyga en Kylie.
EPA Tyga en Kylie.
Kylie Jenner is duidelijk over haar relatie met rapper Tyga. De 19-jarige realityster liet een tatoeage op haar linkerenkel veranderen. De oude tattoo was de letter 't' als eerbetoon aan de 27-jarige rapper, maar leest nu 'la' in kleine letters, meldt People.

Jenner en rapper Tyga, die in het echt Michael Ray Stevenson heet, zetten in april een punt achter hun driejarige knipperlichtrelatie. ,,Ze nemen steeds kleine pauzes en komen dan toch weer bij elkaar", zei een ingewijde destijds tegen People.

Maar de breuk lijkt nu definitief: Travis Scott heeft het hart van Jenner veroverd, zo lijkt het. De 25-jarige rapper werd samen in april samen met Jenner gespot op het festival Coachella. En wellicht niet toevallig: de twee hebben inmiddels samen een tatoeage laten zetten.

Jenner en Scott toonden op Snapchat hun nieuwe tatoeages, ieder een helft van een vlinder op hun onderbeen. De rapper gebruikt de laatste tijd op Twitter een emoji van een vlinder als hij het over Jenner heeft. Vorige maand bracht hij ook een nummer uit dat Butterfly Effect heet, dat over de realityster zou gaan.

Kylie en Travis.
photo_news Kylie en Travis.