Kylie Jenner deelt toch weer foto's van baby Stormi

Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.
Instagram Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.
Nog geen maand nadat ze alle beelden van haar dochtertje verwijderde van sociale media, plaatste Kylie Jenner afgelopen weekend toch weer wat foto's van Stormi.

De 20-jarige deelde op Snapchat twee kiekjes van het vijf maanden oude meisje. Op de ene ligt de baby op een groot bed, waarbij Kylie schreef: "Mijn kleine liefde". Op de andere foto slaapt Stormi op Kylies buik. Daarbij liet de jonge moeder weten: "Er is niets beters". Op beide foto's is het gezicht van het meisje niet duidelijk te zien.

Kylie hield haar zwangerschap verborgen voor de buitenwereld, maar deelde sinds Stormi's geboorte op 1 februari geregeld kiekjes van het meisje. Drie weken geleden stopte ze daarmee en verwijderde ze de plaatjes die ze eerder postte. Op de vraag van een volger waarom de baby net niet te zien was op een foto die Kylie had gedeeld, antwoordde de cosmetica-ondernemer: "Ja, ik heb mijn baby eraf geknipt. Ik deel op dit moment geen foto's van mijn meisje."

Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.
Snapchat Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.
Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.
Snapchat Kylie Jenner deelt weer foto's van Stormi.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.