Kylie Jenner (20) bevallen van dochtertje: "Sorry dat ik jullie nooit over mijn zwangerschap heb verteld"

Kylie Jenner toont éindelijk haar babybuik.
YouTube Kylie Jenner toont éindelijk haar babybuik.
Het is dan toch zo: Kylie Jenner is moeder geworden. Ze beviel donderdag 1 februari van een prachtig en gezond meisje, zo liet de 20-jarige realityster vandaag weten. Er heerste veel verwarring rond de zwangerschap van Jenner, omdat ze die nooit officieel bevestigd heeft. 

Het halfzusje van Kim Kardashian beviel in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Het kindje van Kylie en haar vriend rapper Travis Scott weegt bijna 3,9 kilo, meldt TMZ.

Kylie Jenner heeft gedurende haar zwangerschap zoveel mogelijk publiciteit vermeden. "Ik heb ervoor gekozen mijn zwangerschap niet met de hele wereld te delen", schrijft Kylie op Instagram. "Ik moest mezelf stressvrij voorbereiden op deze nieuwe rol." De kersverse moeder is dolgelukkig. "Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld."

Zus Kim verwelkomde eerder deze maand via een draagmoeder haar derde kind en zus Khloe Kardashian is ook in verwachting van haar eerste kind.

Kylie verontschuldigde zich dan wel omdat ze de voorbije negen maanden niets aan haar fans heeft laten weten, maar ze maakte dat goed door een filmpje te posten waarin ze alle hoogtepunten van haar zwangerschap heeft vastgelegd. Het heet 'for our daughter' en toont hartverwarmende beelden van haar eigen geboorte, gelukswensen van vrienden en familie, bezoekjes aan de dokter en zelfs beelden van de bevalling. "Zo kunnen jullie het toch nog mee beleven", klinkt het. 

♥️

Een foto die is geplaatst door null (@kyliejenner) op
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Je verstoppen voor de media, een paar foto's posten met een nepbuik, een draagmoeder betalen en voila, je hebt een kind en je kunt binnen 2 maand terug bikini foto's posten op instagram nadat je zogezegd keihard hebt getraind in de fitness om je figuur terug te krijgen. Die Kardashians zouden hun kind zelfs bij Tiffany's bestellen mocht dat kunnen.

 • Anne Jacobs

  Happyness! Mooi kindje!

 • isabel da silva

  Kindje gaat zo tezien niet zonder voeding vallen :)

 • MYRTHE PASS

  Een heel mooie keuze van de moeder om haar zwangerschap privé te houden en haar ongeboren kind zo stress-vrij mogelijk te dragen. En intens te genieten van haar zwangerschap. Waarom schakelde haar zus voor zichzelf een draagmoeder in?

 • Pasceline Dubois

  Draagmoeder betaald, net zoals Beyoncé de eerste x?