Kylie en Kendall blazen bruiloft halfbroer af: "Ze gingen liever winkelen"

Kendall Jenner en Kylie Jenner.
EPA Kendall Jenner en Kylie Jenner.
Bijna de hele familie Jenner heeft het laten afweten op de bruiloft van Brody Jenner. De 34-jarige realityster trouwde zaterdag op het Indonesische eiland Sumba met zijn grote liefde Kaitlynn Carter. Grote afwezigen waren zijn halfzusjes Kylie en Kendall en vader Caitlyn.

Caitlyn was zaterdag op een gala-evenement in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Kylie ging ondertussen liever op stap in Hollywood met beste vriendin Jordyn Woods en Kendall was op een date met basketballer Ben Simmons.

Brody vertelde eerder aan People dat hij Kylie en Kendall wel had uitgenodigd. "Ik heb nooit iets gehoord van mijn twee zusjes. Ze hebben niet eens laten weten dat ze niet komen. We zullen ze missen. Ik had graag gezien dat ze erbij waren." De 'The Hills'-ster zei wel een reactie te hebben gehad van zijn vader, maar Caitlyn had werkverplichtingen waar ze niet onderuit kon komen.

Brody is de tweede zoon van - toen nog - Bruce Jenner en Linda Thompson. Voor zijn huwelijk met Linda was Bruce getrouwd met Chrystie Scott. Met haar kreeg hij een zoon en een dochter. Na zijn huwelijk met Thompson trouwde Bruce met Kris Kardashian. Met haar kreeg hij dochters Kendall en Kylie. In 2015 maakte Bruce bekend voortaan door het leven te willen als Caitlyn.

Blessed to have you by my side every day. 😘🌹

Een foto die is geplaatst door null (@brodyjenner) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.