KSI verslaat Logan Paul nu wel in bokswedstrijd

KSI en Logan Paul namen het tegen elkaar op
AFP KSI en Logan Paul namen het tegen elkaar op
Het werd “het grootste evenement in de internetgeschiedenis” genoemd: het tweede boksgevecht tussen YouTubers Logan Paul en KSI. De strijd tussen de Amerikaanse Paul en de Britse KSI, die beiden zo'n twintig miljoen volgers hebben, liep zaterdag uit op een overwinning voor KSI.

Het vorige gevecht eindigde in een gelijke stand, dus besloot KSI om de Atlantische Oceaan over te steken en met zijn rivaal Paul te boksen in zijn thuisland. Uiteindelijk wist de Brit te winnen, omdat Paul twee punten werd afgenomen door de jury. Volgens hen zou Logan zijn tegenstander namelijk twee keer hebben geraakt, terwijl de scheidsrechter had gefloten.

Opvallend genoeg stemde de Engelse overwinning het Amerikaanse publiek vrolijk. Logan Paul kreeg enige steun van zijn vriend Justin Bieber, want de Canadese zanger kwam de YouTuber aanmoedigen.
Of ze een derde keer tegen elkaar in de ring willen stappen, is niet duidelijk. KSI zei “klaar” te zijn met het boksen, maar Logan noemde de gevechten “de beste momenten van zijn leven”.

Justin Bieber kwam Logan Paul aanmoedigen.
AFP Justin Bieber kwam Logan Paul aanmoedigen.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jordy Suys

    Sam, regels zijn regels die Logan en KSI kennen. KSI is overduidelijk de verdiende winnaar aangezien hij in de 2 gevechten duidelijk veel meer liet zijn dan Logan.

  • Tijl Van Weyenberg

    Sam Bogaert ksi heeft verdient gewonnen mangel.