Kristen Stewart praat met geesten: “Er is een energie waar ik heel gevoelig voor ben”

EPA
Kristen Stewart gelooft absoluut in geesten. "Ik praat met ze", onthult de 29-jarige actrice in een interview met Vanity Fair. "Er is een energie waar ik heel gevoelig voor ben. Niet alleen met geesten, maar ook met mensen. Mensen laten heel vaak hun energie achter in ruimtes", aldus Stewart. 

De actrice bekent ook dat ze het niet aandurft om filmopnames te maken in een "raar klein dorpje, in een vreemd appartement." "Dan zal ik letterlijk zeggen: nee alsjeblieft, dat kan ik niet aan. Laat iemand anders dat doen, wie dan ook. Maar ik doe het niet.”

Gelukkig kan Kristen in bange tijden weer rekenen op de steun van haar vriendin Stella Maxwell. Stewart en het 29-jarige Nieuw-Zeelandse model gingen in 2018 na een relatie van twee jaar uit elkaar, maar zijn sinds kort weer samen. Stella vergezelde haar vriendin zelfs naar de fotoshoot voor Vanity Fair. 

De actrice heeft haar privéleven altijd enorm afgeschermd. Ze wil vrijwel nooit iets kwijt over haar liefdesleven. "Het doet me nu niet zo veel meer, maar ik was altijd erg gefrustreerd dat ik als een trut werd gezien alleen omdat ik niet gewillig in het middelpunt van de belangstelling wilde springen. Ik ben in geen enkel opzicht rebels. Ik ben totaal niet tegendraads. Ik wil alleen maar dat mensen mij mogen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.