Kristen Stewart krijgt boegeroep voor nieuwe film

Kristen Stewart heeft liever geesten dan vampieren. Dat zei de Twilight-actrice na de première van haar nieuwe film, Personal Shopping, waarin haar personage gelooft contact te hebben met haar overleden tweelingbroer. De film werder echter niet zo goed onthaald.

De film is Kristens tweede samenwerking met Olivier Assayas, nadat ze vorig jaar als eerste Amerikaanse actrice de Franse filmprijs César won voor haar rol in diens film Clouds Of Sils Maria. De actrice vond het prima om naakt te verschijnen in de nieuwe film. "De film gaat er echt over dat ze zichzelf vindt...", zo verklaarde ze volgens E! News tijdens een interactie met journalisten. "Ik wilde zo naakt mogelijk zijn... De enige manier waarop dat kan is door echt naakt te zijn."

Het publiek kon het einde van de horrorfilm niet waarderen. Een deel van de kijkers barstte na afloop uit in boegeroep. De regisseur en actrice zitten hier niet mee. "Het gebeurt af en toe dat mensen het einde gewoon niet snappen", zei Assayas. Volgens Kristen riep niet iedereen 'boe'.