Ga naar de mobiele website
^ Top

Koen Crucke veroorzaakt tumult: "Luc Steeno moet nu maar eens uit de kast komen"

Belga / Photonews
Er is ophef ontstaan in showbizzland. Koen Crucke, zelf openlijk homo, pakt zijn collega Luc Steeno vrij stevig aan. "Die met z'n accordeon moet maar eens uit de kast komen", klinkt het in Dag Allemaal.

Al sinds de jaren '90 wordt Luc Steeno opgeroepen om uit de kast te komen, maar tot dusver houdt hij de lippen stijf op elkaar als het op zijn persoonlijk leven aankomt. Zijn goed recht, zou je denken, maar Koen Crucke denkt daar anders over. "We zijn intussen wel 2017, hé! Ik dacht eigenlijk dat iedereen al uit de kast was gekomen. Als je vandaag de dag nog altijd verstoppertje moet spelen... (zucht) Dan moet je toch diep ongelukkig zijn?"

"En wie ligt er nog wakker van dat deze of gene zanger op mannen valt? Kijk naar Christoff. Ik denk niet dat hij één plaatje minder heeft verkocht sinds zijn outing. Zodus: het wordt tijd dat die met zijn accordeon óók uit de kast komt", vervolgt Crucke. "Zoals Luc Appermont en Bart Kaëll enkele jaren geleden deden. En laten we eerlijk zijn: er is niemand van zijn paard gevallen toen Luc en Bart voor hun geaardheid uitkwamen. Ik denk niet dat dat wél gaat gebeuren als Luc Steeno openlijk toegeeft dat hij op mannen valt. Dus Lucske, kom toch uit die kast, 't is daar veel te donker!"

Luc zelf houdt zich echter nog steeds op de vlakte. "Ik ben gelukkig en dat is het belangrijkste. Laat die buren maar roddelen. Het maakt toch niet uit of ik een relatie heb met een man of met een vrouw?", sprak hij in het verleden al. En hij is nog steeds samen met die persoon: "'Ik ben nog altijd gelukkig samen met mijn partner. Maar niemand heeft zich daarmee te bemoeien, vind ik. Als ik daar iets over wil vertellen, zal ik dat wel zélf doen."

Lees het hele verhaal vandaag in Dag Allemaal.

Meer over27 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • aaron lammens

  Koentje ge zijt niet bezig met opnames van samson en gert !!!!

 • P DG

  Die Koen mag zijn manieren eens leren en zich niet altijd zo superieur voordoen?met wat recht doet hij die uitspraken?moei je met uw eigen zaken of wilt hij Luc in zijn bed misschien?

 • Ikke En Nu Gij

  Koen heeft een end-life crisis.

 • marie-jose Marie-José Anthonis

  Laat iedereen vrij koen kijk eerst naar jezelf voor je iemand aanvalt

 • Betty R.

  Koentje word oud,en da komt ervan!

Meld een bug