Kiss-zanger Gene Simmons aangeklaagd wegens seksueel wangedrag

Gene Simmons
ANP Kippa Gene Simmons
Een Amerikaanse vrouw heeft een aanklacht ingediend tegen Gene Simmons (69). De Kiss-frontman zou haar hebben betast toen ze in 2016 met hem op de foto ging in een restaurant.

De vrouw werkte volgens TMZ, dat de rechtbankpapieren in handen heeft, als afwasser bij een vestiging van Rock & Brews, de restaurantketen waar Gene en zijn bandmaat Paul Stanley eigenaar van zijn. Toen de zanger een bezoek bracht aan het restaurant, moedigden haar manager en collega’s haar aan met hem op de foto te gaan. Dat deed ze, en daarbij zou Gene zijn hand op haar vagina hebben gelegd.

De aanklager, die ervoor heeft gekozen anoniem te blijven, zegt dat ze het incident meteen heeft gemeld bij collega’s. De muzikant zou zich bij zijn bezoek tegenover meer vrouwen seksueel ongepast hebben gedragen. Hij zou ze bij de hand hebben gepakt en ze hebben aangemoedigd hun shirt open te knopen.

Gene Simmons
EPA Gene Simmons6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sobek Wessels

  Ik wil niet weten Hoeveel keren Gene door Vrouwelijke Fans onheus is betast dat moet wel duizenden keren zijn geweest ?!! Heel die MeToo onzin gaat veel te ver !! En Vrouwen zijn echt niet beter dan Mannen ze zijn even erg alleen kunnen ze beter Liegen dan mannen !

 • Soraja Salluyts

  Enzo make ze elke zanger kapot en bv's ook geld as de meeste da rieken gaan ze liegen tot de sterren oep

 • Patrick Coen

  Wat? Dit is de Kiss zanger, dit wordt van hem verwacht!

 • Desmet Jacques

  Iedereen ruikt echt geld daar. Als BV ben je daar beter telkens op stap met je advocaat. Desmet Jacques

 • Rudolf Jacobs

  vragen staat toch vrij dacht ik zo,er staat toch hij VROEG