Exclusief voor abonnees

Kirsten Janssens in de cel na verwoesten van tuin rivale: "Niemand heeft het recht mijn ongeboren kind te bedreigen"

Kirsten Janssens
Kristof Ghyselinck Kirsten Janssens
Het gaat van kwaad naar erger met Kirsten Janssens (35), de ex van Jan Kriekels en bekend van ‘The Sky is the Limit’. Recent werd ze zelfs een tijdje opgesloten in de gevangenis van Hasselt. De veelbesproken en zwangere Kirsten heeft daar zelf melding van gemaakt, weet TV-familie.

"Ja, ik heb in het cachot gezeten", schreef ze op Facebook. Kirsten was in de gevangenis beland nadat ze de tuin van G., een ex van Jan Kriekels, was binnengedrongen en daar lelijk huis had gehouden. "Niemand heeft het recht om mij en mijn ongeboren kind te bedreigen", liet Kirsten vervolgens weten. "Met een zwangere vrouw valt niet te sollen en al zéker niet als ze Kirsten Janssens heet!"

Het bericht bleef echter maar enkele uren online staan. Spijt lijkt Kirsten in ieder geval niet te hebben van haar ‘inval’ in de tuin van G., want in het bericht fulmineerde ze: "Stop met mij te bedreigen, ik ben zwanger! En anders sta ik opnieuw in je tuin en daar vlieg ik graag terug voor naar de gevangenis. Ik had je tuin nog meer willen afbreken, maar ik ben nog vriendelijk gebleven."

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN DESSEL

  Wat er allemaal mag blijven loslopen......

 • Naomi Beal

  Ga in behandeling!

 • ANN LIMBOS

  Ocharme dat ongeboren kindje. Heb zo een zottin als moeder. Als ze al zwanger is. Eerst zien en dan geloven.

 • Peggy Vandevelde

  Eens zien hoelang ze haar job nog zal hebben na dit hier. En dan mss ook geen auto meer en huisje. Zij is gewoon om iemand te hebben die voor haar zorgt. Dus tuurlijk dat ze zelfs nog eens naar 't cachot wilt.... gratis eten en drinken op onze kosten. Is zij wel zwanger ? Indien wel, dan is ze zeker geen goed voorbeeld. Shame on you, Kirsten Janssens. Jan...hou er nu maar uw handjes van af, hoor. Jij verdient beter !

 • Fons Billen

  als ze maar in de belangstelling staan !