Kirsten Janssens haalt uit: "Zo lelijk en nog commentaar geven, dat snap ik niet"

BELGA
Een heel bitse Facebookoorlog tussen Kirsten Janssens, uit The Sky Is The Limit, en een tv-kijker werd gisteren openbaar gemaakt. De vrouw plaatste de privéberichten tussen haar en Kirsten, waarin die heel scherp uithaalt, online. Kirsten kan er niet om lachen: "Die vrouw is gek en valt ons al een tijdje lastig", klinkt het.

De vrouw postte gisteren het onderstaande bericht op verschillende plekken online, onder meer op de Facebook van Kirsten zelf. In het bericht haalt Kirsten zwaar uit naar de dame, in nogal kleurrijk taalgebruik. Ze noemt de vrouw onder meer 'dik, lelijk en dom'. "Vals... Brrrrr. Rillingen krijgen we van jou", staat er te lezen. "Zo lelijk en toch commentaar geven op anderen, dat snap ik nu echt niet..." En daar blijft het niet bij: "Jij woont waarschijnlijk in een rijhuis, heel lelijk zonder tuin", raast ze verder.

Kirsten, de (ex?)-vrouw van Jan Kriekels, is alvast niet gediend met de posts van de dame. "Die vrouw stalkt ons al een tijdje", reageert ze. "Ze stuurt hatelijke berichten, waarin ze ons uitmaakt voor schooiers, en dat we in de gevangenis horen. Ze noemt mij een hoer en Jan een gorilla." Spijt heeft ze niet van haar grove taal. "Dat is wel mijn man, he. Als je zo'n grove berichten stuurt, kan je na een tijdje toch wel verwachten dat ik ook eens uithaal. Ze moet ons met rust laten."

Volgens Kirsten is de dame er enkel op uit om beroemd te worden. "Ze wil nu gewoon in de pers komen met die berichten. Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze niet helemaal goed bij haar hoofd is. Ze raden me aan om klacht in te dienen, maar ik wil met die vrouw niets meer te maken hebben."

Zowel Kirsten als de vrouw hebben de berichten intussen verwijderd. De andere dame was niet bereikbaar voor commentaar.

Stilte voor de storm
Maar vanavond brak de hel, lees Kirsten Janssens, weer los op Facebook. En wel zo (letterlijke transcriptie):
"Luister es allemaal goed hier he... Ik ga niet mijn account deactiveren en ik hou voor NIEMAND mijne mond en zeker niet voor iemand die mij al weken stalkt en jan, ons hatelijke berichten stuurt. Mijne man noemt niemand ne gorilla en de mooie villa van jan is geen gevangenis waarin wij met ons tweetjes thuis horen. Dan reageer ik zooo ja..."

"De dame in kwestie mevrouw Martine Wolfs, ben je blij nu? Je keek niet naar het programma, je wist zelfs de naam niet... sky of zoiets of hoe noemt dat kutprogramma .. je bent geen vrienden van mij noch van jan en toch ga je voyeurke spelen en alle onze posts begluren en becommentariëren. excuseer juffrouw wolfs. Dan krijgt ge zo ene mail terug ja. Maar die van u post ge niet he evenals mijn excuses net na dat bericht ook niet he??? en nu ondertussen overschakelt op een andere facebooknaam Tante Tini ???
Je wou met je lelijke kop in de media komen, awel tis u gelukt meid. Ik heb me laten vangen met u 1 mailtje terugsturen na de zovele van jou.. Stupid me.."

KUTWIJF!!!
Maar heeej je staat op nummer 3 in de krant, op een uur tijd al 70.000x gelezen. Happy? Ik hoop het voor jou... Geniet van jou 2 dagen Fame KUTWIJF!!!

facebook
Facebook