Kiprestaurant in Parijs overrompeld met fans na bezoek Kim Kardashian & Kanye West

Photo News
Een bestelkiosk in een kiprestaurant in Parijs is uitgegroeid tot een toeristische attractie nadat Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) er een bezoekje brachten. Het restaurant, eentje van de bekende keten Kentucky Fried Chicken, hing zelfs een plaatje op aan de bewuste kiosk.

Het bekende koppel bracht woensdagavond een bezoek aan het filiaal van KFC om wat kip te eten, en daarvoor plaatsten ze hun bestelling aan een digitaal scherm. Beelden daarvan waren te zien op het Instagramverhaal van Kim Kardashian.

Fans van de realityster en rapper stromen nu toe in het restaurant in Parijs om foto’s en video’s te maken bij de kiosk. “We waren heel erg verrast om ze te mogen verwelkomen in ons filiaal. Het heeft ons al een heel positieve boost bezorgd in de verkoop”, zei Diam Samake, de manager van het restaurant. Een klein plaatje boven het scherm leest nu: “Kim Kardashian et Kanye West ont commandé sur cette borne le 19.02.2020.”

Photo News
REUTERS
Photo News
REUTERS3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jaak Casteleyn

    Ze staan een keuze te maken op het scherm, maar zo te zien op de foto was er al besteld.

  • Theo Striem

    Zoek een job met uitdaging dan heb je een doel in je leven lozers

  • Serge De Saegher

    wauw kwestie van je leven"inhoud" te geven....;-)